Benim Tatlı Yalanım ne zaman hangi kanalda başlıyor?

Benim Tatlı Yalanım ne zaman hangi kanalda başlıyor?

Star TV ekranlarının 2019 yaz dizilerinden Benim Tatlı Yalanım başlıyor. Benim Tatlı Yalanım ne zaman hangi kanalda başlayacak?

A+A-

Star TV ekranlarının 2019 yaz dizilerinden Benim Tatlı Yalanım başlıyor. Benim Tatlı Yalanım ne zaman hangi kanalda başlayacak?

Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in yer aldığı 2019 yaz dizilerinden Benim Tatlı Yalanım'ın ne zaman başlayacağı belli oldu.

BENİM TATLI YALANIM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Masum görünen bir yalanın sıcacık bir aşka dönüşme hikayesi ile hepimizin kalbini saracak olan "Benim Tatlı Yalanım" dizisi 13 Haziran 2019 Perşembe akşamında saat 20.00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Nejat ve Suna’nın beyaz bir yalanla başlayıp, tutku dolu bir aşka dönüşecek hikayeleri merakla bekleniyor.

O3 Medya imzalı, başrollerini; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı Star’ın yeni dizisi “Benim Tatlı Yalanım” ilk tanıtımı izleyici ile buluştu. Renkli ve sıcacık anlatımı ile beğeni toplayan tanıtım şimdiden merak uyandırdı.

Benim Tatlı Yalanım

BENİM TATLI YALANIM DİZİ KONUSU

karısı tarafından terk edilen Nejat’ın, (Furkan Palalı) annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için anlattığı “idare edecek” yalanlarla başlar. Fakat Kayra (Lavinya Ünlüer) büyüdükçe bu yalanlar içinden çıkılmaz bir hal alır. Annesinin ağzından yazdığı mektuplarla iyice köşeye sıkışan Nejat tam da her şeyin sonu geldi diye düşünürken, yolu beklenmedik bir şekilde Suna ( Aslı Bekiroğlu) ile kesişir. Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde bulurlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.