Bereket sofrası Meska'da kuruldu

Bereket sofrası Meska'da kuruldu

Her gün değişik bir mahallede iftar sofrasını kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Meska Toplu Konutlarında sahur programı yaptı.  Sahur programına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katılımda bulundu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan Meska Konutları'nda sahur programı organize edildi. Bereket sofrasına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Hasan Oymak’la vatandaşlara katılımda bulundu.


 

Sahur programına katılanlarla bir bir selamlaşan Bakan Zeybekci’yle Başkan Zolan, vatandaşların ramazanlarını kutladı. Her gün değişik bir mahallede sahur ve iftar programları yaptıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, bu manevi iklimin, bu güzelliğin hep beraber yaşanmasını istediklerini, Allah'ın tuttukları oruçları ve duaları kabul etmesini, tekrardan ramazana kavuşmayı nasip etmesini belirtti ve sevdiklerimizle beraber güzel bir bayram olması dileklerini iletti.

 

“Hizmet destanları yazdık”

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, birliğin ve beraberliğin göstergesi olan iftar ve sahur sofralarında buluşmanın çok mühim olduğunu dile getirdi. Bakan Zeybekci, vatandaşları sevdiklerini, kendisinin bu şehre aşık olduğunu, bu şehrin insanlarına hizmet etmenin Cenab-ı Allah’ın bir lütfu olduğunu, nimeti olduğunu her daim bildiğini, halkın kararı ile bu şehre hizmet ettiklerini, hizmet destanları yazdıklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.