BERKAY’IN İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ

BERKAY’IN İSMİ ÖLÜMSÜZLEŞTİ

ÇAL’DA 2 YIL ÖNCE TRAFİK KAZASINDA VEFAT ETMİŞTİ.

A+A-

DENİZLİ’nin Çal ilçesinde henüz 21 yaşında iken, 2022 yılının Temmuz ayında trafik kazasında hayatını kaybeden Berkay Coğuplugil’in ismi Çal Belediyesi tarafından yaptırılan yüzme havuzuna verildi. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Çal’ın sevilen genci Berkay’ın ismini yaşatmak için ismini havuza verdik. Havuzumuz 1-2 gün içinde hizmete girecek” dedi.berkay.jpg

 

Çal’ın sevilen gençlerinden olan ve bir markette çalışan Berkay Coğuplugil, otomobiliyle seyir halinde iken 2022 yılının Temmuz ayında Denizli-Çal karayolunda kaza yaptı. Orta refüjün aydınlatma direğine çarpan Berkay, hayatını kaybetmişti. 21 yaşında hayatını kaybeden Berkay’ın ölümü ilçede büyük üzüntü yaratmıştı. Çal Belediyesi, yeni yaptırılan yüzme havuzuna Berkay’ın ismini verdi.

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “İlçemizin sevilen gençlerinden olan Berkay’ımızın ismini yaşatmak istedik. Özellikle gençlerden de bu yönde talep gelmişti. Çal Belediyesi tarafından yeni yaptırılan ve 1-2 gün içinde hizmete girecek olan yüzme havuzuna Berkay’ın ismini verdik. Gencimizin adını yüzme havuzunda yaşatacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.