Beşiktaş Trabzonspor şifresiz Justin TV Taraftarium canlı izle

Beşiktaş Trabzonspor şifresiz Justin TV Taraftarium canlı izle

Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle! Beşiktaş Trabzonspor maçını şifresiz olarak Justin TV ve Taraftarium üzerinden izleyebilirsiniz.

A+A-

Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle! Beşiktaş Trabzonspor maçını şifresiz olarak Justin TV ve Taraftarium üzerinden izleyebilirsiniz.

Süper Lig'de 23. haftada Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. 22 Şubat Cumartesi akşamında saat 20.00'da Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş Trabzonspor karşılaşması beIN SPORTS üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Beşiktaş, Süper Lig'de Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile Vodafone Park'ta yaptığı maçlarda hiç yenilgi almadı. Bu 3 takımla yeni stadında 10 kez karşı karşıya gelen siyah-beyazlı ekip 5 galibiyet 5 de beraberlik elde etti. Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta üçer kez konuk eden siyah-beyazlılar 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederken Galatasaray ile evinde 4 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş, rakibine 3 defa üstünlük sağladı ve 1 kez de berabere kaldı.

Trabzonspor, bu sezon üç büyüklerle oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 de beraberlik elde etti. Beşiktaş'ta hasta olan Ljajic ile sakatlığı bulunan Dorukhan bu maçta görev alamayacak. Trabzonspor'da ise zorlu karşılaşma öncesi kart cezalısı Obi Mikel ile sakatlıkları bulunan Nwakaeme, Ahmet Canbaz, Majid Hosseini, Yusuf Sarı ve Abdülkadir Ömür de maç kafilesinde yer almadı.

Beşiktaş Trabzonspor Şifresiz Canlı Maç İzle

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Ruiz, Caner Erkin, Elneny, Atiba, Lens, Boateng, N'Koudou, Burak Yılmaz.

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Guilherme, Ndiaye, Sturridge, Sörloth

Beşiktaş Trabzonspor maçını şifresiz olarak Justin TV ve Taraftarium kanalları üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.