Beşinci yılda 5 bin kilometre pedal çevirecekler

Beşinci yılda 5 bin kilometre pedal çevirecekler

Denizli Bisikletliler Derneği Başkanı Hakan Atmaca, kuruluşlarının beşinci yılı nedeniyle yıl boyunca yapılacak etkinliklerde toplamda 5 bin kilometre pedal çevireceklerini söyledi.

A+A-

Derneği kuruluş yıl dönümü 40 bisiklet tutkunu dernek üyesinin katılımı ile Ornaz Vadisi Restoran’da kutlandı. Dev yıl dönümü pastasını kesen dernek üyeleri bol bol oyun oynayarak yılın yorgunluğunu attı. Denizli’de bisiklet tutkunlarını bir araya getirmek, dernek çatısı altında toplamak için kurdukları derneğe ilginin her geçen gün arttığını belirten Başkan Atmaca, “2014 yılı içinde il içinde ve il dışında 70 etkinliğe üyelerimiz ve misafirlerimizle katıldık. Her cuma akşamı şehir içi turları ve her pazar doğa-kültür turları düzenledik. Bu etkinliklerde yaklaşık 4 bin 200 kilometre pedal çevirdik. Bunlar dışında derneğimizin gelenekselleşen "4. Salda gölü kamplı bisiklet turu" - "4. Çal ilçesi ve köyler bisiklet turu" etkinliklerimizde yapıldı.” dedi.

SOSYAL PROJELERE DESTEK VERİLDİ

Dernek olarak insanları çevre kirliliğine karşı uyarmak, sağlıklı yaşamak için bisiklet binmeyi özendirmek için sosyal projelere de katkı sağladıklarını ifade eden Atmaca, “ Geçen yıl içinde Erbakır A.Ş tarafından geleneksel olarak kalp sağlığı ve Dünya Kalp Gününe dikkat çekmek için ‘Kalbin İçin Pedalla" sloganıyla düzenlenen şehir turuna 100 kişilik bisikletli topluluğu ile katılarak destek verdik. Ayrıca Pamukkale Gençlik Derneği ile birlikte "meme kanseri ne farkındalık" projesi doğrultusunda 120 kişilik bisikletli ile Pamukkale Bisiklet turu düzenledik. 2015 de bu projelere desteğimiz devam edecek. Spor için, sağlık için, doğa ve kültür gezileri için herkesi derneğimiz ile bisiklet turlarımıza bekliyoruz. Turlarımızda herhangi bir ücret alınmamaktadır ve resmi üyelik zorunluluğu yoktur. Yeni yılda hedefimiz yıl boyunca 5 bin kilometre pedal çevirmektir” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.