Beyağaç'ta centilmen devir teslim

Beyağaç'ta centilmen devir teslim

31 Mart yerel seçimlerinde Denizli'nin Beyağaç Belediye başkanı seçilen Sezayi Pütün görevi devraldı.

A+A-

2024 yerel seçimlerinde Beyağaç Belediye başkanı seçilen Sezayi Pütün görevi 3 dönem yapan Mustafa Akçay'dan devraldı. Sezayi Pütün seçim koordinasyon merkezi olarak kullandığı yerden yüzlerce Beyağaçlı ile Ziraat odasına geldi.

whatsapp-image-2024-04-04-at-9-42-28-pm-2.jpeg

Ziraat Odası balkonunda vatandaşlara hitap etti, seçimlerde kendisine ve ekibine desteklerinden dolayı  Beyağaç halkına teşekkür etti. Ziraat odasından Beyağaç Belediyesine gitti. Üç dönem belediye başkanlığı yapan Mustafa Akçay belediye çalışanları ile birlikte Sezayi Pütün'ü çiçeklerle karşıladı. Belediye çalışanları ve eski Belediye Başkanı Mustafa Akçay ile tek tek tokalaşan Pütün makam odasına çıktı.

whatsapp-image-2024-04-04-at-9-42-28-pm-1.jpegSıcak ve samimi bir ortamda devir teslim töreni yapıldı. Mustafa Akçay yaptığı konuşmada Beyağaç bizim ortak değerimiz bundan sonra üstüme düşen ne olursa Sezayi Pütün başkana destek olmaya devam edeceğim. Sezayi Pütün başkanı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum dedi.

whatsapp-image-2024-04-04-at-9-23-26-pm.jpeg

Devir teslim töreninde karşılıklı atılan imzalardan sonra Mustafa Akçay Beyağaç ilçe mührünü teslim ettikten sonra belediye başkan rozetini de kendi elleri ile Sezayi Pütün'ün yakasına taktı. Belediye başkanı Sezayi Pütün de Mustafa Akçay'ın hizmetleri için kendisine teşekkür etti. Belediye başkanı Sezayi Pütün de Mustafa Akçay'a çiçek vererek jest yaptı. Karşılıklı samimi ve sıcak bir ortamda devir teslim töreni yapıldı...

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.