Beyaz Nikah Elbisesi

Beyaz Nikah Elbisesi

En az gelinlik seçimi kadar heyecanlı ve zorlu bir süreç olan nikah elbisesi seçiminde pek çok konuda dikkatli davranmanız önemlidir.

A+A-

Nikah elbisesi olarak genel olarak beyaz abiye elbiseler tercih edilir. Nikah elbisesi beyaz renkli olmasına rağmen tasarımlarına, kumaş yapısına ve detaylarına bağlı olarak çeşitlilik gösterir. Springstore olarak sizlere çok geniş bir model yelpazesi sunuyoruz. Kumaş yapısı ve kesim şekillerine göre farklılaşan modeller her vücut tipine ve her tarza hitap eden tasarımlarıyla büyük beğeni tutar. Özellikle tül detaylı beyaz nikah elbisesi modellerine olan talep son yıllarda oldukça fazladır. Aynı zamanda dantelli modeller de evlenecek kadınların ilk tercihleri arasında yer alır. Birbirinden zarif ve şık dantel detaylarıyla gönülleri fetheden bu modellerin bir çoğunda yer alan astar kısmı kolay kullanım imkanı sunar. İç çamaşırınızı belli etmeyen ve iç göstermeyen beyaz renkli modellerin yanı sıra kırık beyaz olan modeller de en çok tercih edilen seçenekler arasındadır. Kadınların oldukça zarif ve şık görünmesine yardımcı olan bu tarz elbiseler, uygun fiyatlarıyla evlenecek olan çiftlerin bütçesini de düşünür. İstediğiniz zaman bizden destek alabilir ve sayfamızdaki modeller arasından seçim yaparak eşsiz modellerimizden beğendiğinize sahip olabilirsiniz.

Birbirinden Cazip Beyaz Nikah Elbisesi İçin Springstore Ayrıcalığı

Beyaz elbise nikah için sıklıkla tercih edilen abiyelerin başında gelir. Siz de nikahınız için modern ve şık çizgilerin yer aldığı tasarımlarla eşsiz bir güzelliğe sahip olmak istiyorsanız koleksiyonlarımıza göz atabilirsiniz. Rüyalarınızdaki gibi bir nikah için tarzınıza hitap eden trend modeller arasından seçim yapmanız gerekir. Birbirinden cazip beyaz nikah elbisesi için bizden destek alabilir ve Springstore ayrıcalığından yararlanarak indirimli fiyat fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Dantel, tül detayların yanı sıra sade veya işlemeli modeller de beğeni toplar. Bu tarz elbiseler nikahın yanı sıra özel davetlerde de tercih edilebilir. Tarzınıza uygun modellerimizden birini giyerek gecenin en şık ve modern görünümlü kadını haline gelebilirsiniz. 7/24 online olarak sayfamız üzerinden alışveriş yapabilir ve evinizin rahatlığında modellerimizin her birini detaylı olarak inceleme olanağını değerlendirebilirsiniz. Genel olarak gün içerisinde saat 16:00’dan önce verdiğiniz siparişleri aynı gün kargoya teslim ediyoruz. Güvenli şekilde paketlenen siparişleriniz herhangi bir zarar görmeden size teslim edilir.

Hem Kısa Hem de Uzun Tasarımlarımızla Eşsiz Modeller

Zarafeti ve Şıklığı ile dikkatleri üzerine çeken nikah elbisesi beyaz modellerimiz, farklı tasarımlarıyla her zevke ve tarza hitap edecek şekilde beğeninize sunulur. İsteğinize göre uzun ya da kısa modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Son yıllarda özellikle kısa modellere olan ilgi büyüktür. Uzun olan modeller ise sadece nikah için değil, farklı organizasyonlar için de sıklıkla tercih edilir. Bu tarz modellerde yaka detayı çok önemlidir. Vücut tipinize ve zevkinize göre kayık yaka modellerini seçerek şıklığı yakalayabilir ya da omuzlarınızı açık tutan modellerle güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. V yaka modellerle ip askılı tasarımlar da rağbet gören ürünlerimiz arasında yer alır. Dantel ya da tüy detaylı modellerin yanı sıra simli modeller de ilgi görür. Dantelli modeller kadar sade ve desenli tasarımlar da beğeni toplar. İstediğiniz zaman sayfamız üzerinden her bir beyaz elbise nikah için özel olarak tasarlanan modellerimizi inceleyebilir, uygun fiyat aralıklarıyla sizlere sunduğumuz tasarımlara sahip olabilirsiniz.

 

Instagram: https://www.instagram.com/springstore.tr/
Facebook: https://www.facebook.com/springstorecomtr
Twitter: https://twitter.com/springstoretr

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.