Biber Gazıyla Saldırıp Parasını Çaldı

Biber Gazıyla Saldırıp Parasını Çaldı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 96 yaşındaki yaşlı adamın başına gelenler ‘bu kadarına pes artık’ dedirtti.

A+A-

Alınan bilgilere göre Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bakıcı olduğu öne sürülen kadın işe başladığı ilk gün 96 yaşındaki yaşlı adamın yüzüne biber gazı sıkıp 3 bin 300 TL’sini çalarak kaçtı.  Gözüne biber gazı sıkılınca çok korktuğunu ve alevler içinde yandığını belirten yaşlı adam ise ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu oldu.


Pamukkale’de meydana gelen olayda iddialara göre, 96 yaşındaki Burhanettin Korkmaz bakıcı tutmak amacı ile arkadaşı Gürsel K. ile görüştü. Dün öğlenden sonra Gürsel K. Adının Seçil olduğu öğrenilen 30 yaşlarında bir kadını Korkmaz’ın evine getirip tanıştırdı. Korkmaz yapmış olduğu görüşme sonrasında kadını işe aldı. Daha sonra kadın yaşlı adamdan bir şeyler almak için 100 TL istedi. Korkmaz üstünde taşıdığı ve içerisi para dolu olan çantadan kadına 100 TL verdiği an, kadının harekete geçip yanındaki biber gazını yaşlı adamın yüzüne sıkarak çantada bulunan 3 bin 300 TL’yi alıp kaçtı.

Kadın Aranıyor

İhbarın arından düğmeye basan Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise olaydan yalnızca birkaç saat sonra Korkmaz’ın arkadaşı olduğu öne sürülen Gürsel K.’yı gözaltına alırken, isminin Seçil olduğu öğrenilen kadını bulmak için de başlattığı çalışma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.