Bilgisayar başındaki genç kıza yıldırım düştü!

Bilgisayar başındaki genç kıza yıldırım düştü!

Denizli'nin Çameli ilçesindeki Gürsu Mahallesi'nde bir eve düşen yıldırım sonucunda bilgisayar başında olan 16 yaşındaki lise öğrencisi Elanur Hoplar yaralandı.

A+A-

Denizli'nin Çameli ilçesinde bir evin yakınına yıldırım düşmesi sonrasında facia yaşandı. Evdeki elektronik cihazların yıldırımdan etkilendiği kaydedilirken bu esnada bilgisayarının başında bulunan 16 yaşındaki lise öğrencisi Elanur Hoplar'ın düşen yıldırım sonucu yaralandıktan sonra hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Denizli'nin Çameli ilçesindeki Gürsu Mahallesi'nde bir eve düşen yıldırımda lise öğrencisi hafif bir şekilde yaralandı. Bugün öğleden sonra yaşanan olayda Gürsu Mahallesi'ndeki Cengiz Hoplar'ın evinin hemen yakınına şiddetli bir şekilde yıldırım düşünce evdeki prizler bundan etkilendi.

Bu esnada bilgisayarının başında olan 16 yaşındaki lise öğrencisi Elanur Hoplar, hafif bir şekilde yara aldı. Olay yerine çağrılan 112 acil servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan genç kız ambulans ile Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çameli Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 16 yaşındaki öğrenci Elanur Hoplar'ın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.