Binden Fazla Mezarlıkta Aralıksız Hizmet

Binden Fazla Mezarlıkta Aralıksız Hizmet

Denizli halkının en acılı zamanlarında de yanlarında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre evvel başlatmış olduğu Asri Mezarlık Kompleksi'ni bitirdi. 2 bin metrekarelik alan içinde kurulmuş olan modern kompleks Denizli halkına hizmet ediyor.

A+A-

Denizli merkez ve ilçelerde olan binin üstünde mezarlıkta hizmet sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık Kompleksi'ni bitirdi. Vatandaşlarının en zor günlerinde de yanlarında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2.000 metrekare saha içine kurmuş olduğu kompleksle Denizli halkına daha modern koşullarda hizmet sunmaya başladı. İdari binası, deposu, bekleme salonları, toplantı odası, kayıt kısmı, acil müdahale odası, arşivi, gasilhanesi, morg ünitelerinin hizmet verdiği komplekste bina ve çevresinde de görüntü sistemleri yerleştirildi. Denizli'nin tüm ücra köşelerine kadar defin hizmetlerini ücretsiz bir şekilde sunuyor olan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin "Alo 188" cenaze hizmetleri de komplekste hizmet sunuyor.

 

Büyükşehir 1.000'den fazla mezarlıkta hizmet veriyor

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehirden sonra yalnızca  şehir merkezinde değil 19 ilçe 622 mahallede de ücretsiz mezarlık hizmetleri verilmeye başlandığını dile getirdi.  Halkın bu manevi atmosferlerinde olumsuzluk yaşamaması için olağanüstü gayret harcadıklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, şehirde binden fazla mezarlığın bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına devam ettiklerini, vatandaşlara daha modern koşullarda hizmet verebilmek amacı ile Asri Mezarlık Kompleksini inşa ettiklerini, ebedi istirahatgahlarda manevi duyguları yakışır hale getirebilmek için çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.