Binlercesi Bulundu

Binlercesi Bulundu

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca Merkezefendi'nin Aşağışamlı Mahallesinde kenevir tarlasına çevrilen bir bahçede 2.313 kök kenevir bulundu.

A+A-

Kurumaya bırakmış olan 3.5 kilogram kubar esrarda yakalandı. Operasyon sonucunda gözaltına alınmış olan 1 zanlı tutuklanıp cezaevine sevk edildi.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı birimleri uyuşturucu kaçakçılarına geçit vermiyor. Yapılan takibatlar ve başarılı operasyonlar ile zehir tacirlerinin mekanları bir bir çökertiliyor. Son olarak Merkezefendi'nin Aşağışamlı Mahallesi'nde bir şahsın kenevir yetiştirdiği bilgisini alan ekipler hemen harekete geçtiler.

 

1 Kişi Tutuklandı

Soruşturmanın bitmesinden sonra operasyon için düğmeye basmış olan jandarma ekipleri, gizlilikle yürütülen operasyondan sonra eve baskın yaptılar. Operasyon sonucunda A.K. ismindeki zanlıyı gözaltına alan jandarma ekipleri, bahçede gerçekleştirdikleri arama sonucunda 2 bin 313 kök kenevir ele geçirdi. Yapılan arama neticesinde bunun yanında kurumaya bırakılmış 3.5 kilogram kubar esrar maddesi de ele geçirildi.

 

Gözaltına alınmış olan zanlı, işlemleri bittikten sonra çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.