Bir Aile Hikayesi 7. Bölüm full izle FOX TV TEK PARÇA

Bir Aile Hikayesi 7. Bölüm full izle FOX TV TEK PARÇA

Bir Aile Hikayesi 7. bölüm ile FOX TV'de. Bir Aile Hikayesi 2. son bölüm full izle tek parça linki FOX Play'de.

A+A-

Bir Aile Hikayesi 7.Bölüm izle FOX TV'de. Bir Aile Hikayesi 7.Bölüm izle, Bir Aile Hikayesi 7 Bölüm Full izle, Bir Aile Hikayesi 7 Bölüm izle Tek Parça, Bir Aile Hikayesi 7. son bölüm izle, Bir Aile Hikayesi 7 Bölüm FOX TV izle.

Bir Aile Hikayesi 7. bölüm ile 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'dan itibaren FOX TV ekranlarında.

Bir Aile Hikayesi 7. son bölümünde; Reyhan tarafından Şakir'e yazılan mektup Mahur'un eline geçer. Mahur sebebi ile Reyhan ile Cem birlikte okula çağrılır. Mahur için artık başka bir okul yolu görünmektedir. Özel okula gitmek istemeyen Mahur maddi sebeplerden dolayı okulu bırakmak istediğini söyler.

BİR AİLE HİKAYESİ 7. BÖLÜM

Aradan yedi yıl geçmiş, üçüzler on beş yaşına gelmiştir. Cem yoğun çalıştığı için evle eskisi kadar ilgilenemez. Reyhan ise uzun zamandır hayalini kurduğu musiki korosuna yazılmıştır. Mahur ve Berk'in arasındaki rekabet evin huzurunu kaçırmaya başlar.

birailehikayesi7-1.jpg

Tesadüfen babasının doğum günü olduğunu öğrenen Mahur, onun için sürpriz bir parti planlar. Neşeli başlayan parti kimsenin beklemediği şekilde sona erecektir. Beste, Erdem'in eski karısının yanında çalışmaya devam eder. 

Ceylan'dan duydukları yüzünden ilişkilerinin devam ettiğine inanır. Erdem'den umudu keser ve rotayı başka yöne çevirmeye karar verir. Derya’nın taktiği işe yaramış, Berk provada tüm ekibi etkilemeyi başarmıştır. Berk'in oyunun yazarı Hülya ile baş başa vakit geçirmesi, Derya'yı kıskandırır.

BİR AİLE HİKAYESİ 7. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.