Bir Galibiyete 6 Bin TL

Bir Galibiyete 6 Bin TL

Spor Toto 1. Lig'de pazar günü Altınordu deplasmanında ter dökecek olan Denizlispor'da yönetimin prim sürprizi ile takımı ihya edeceği öğrenildi.

A+A-

İlk 3 haftada 4 puan toplamış olan yeşil-siyahlılarda kurmaylar Altınordu maçının kazanılması durumunda oyunculara 6'şar bin TL, takımın sahadan beraberlikle ayrılması durumunda ise 2'şer bin TL prim vereceğini açıkladı. Hazırlıklarına devam eden Denizlispor'da yeni transfer Salami ve sakatlığı geçen Ziya'nın da İzmir'e götürüleceği ifade edildi.

Mbamba Riske Atılmayacak

Denizlispor’da sezon başında kampta sakatlanmış olan Mbamba'nın ise riske edilmeyeceği ifade edildi. Başkan Mustafa Üstek zorlu bir müsabaka oynayacaklarını ama takımına olan güveninin tam olduğunu, seri başlatmak istediklerini, İzmir'den istedikleri skoru almış bir şekilde döneceklerini, Altınordu'yu yenecek güçlerinin olduğunu ve milli maç arasına moralli bir biçimde girmek istediklerini dile getirdi.

En son Kazakistan'ın Irtysh Pavlodar takımında oynamış olan Nijeryalı golcü Gbolahan Salami'yi takıma kattıklarını  da hatırlatan Başkan Üstek, Salami ile resmi imzaları attıklarını, Yaz dönemi için son takviyeyi de yaptıklarını, kendilerinin çok iyi bir takım kurduğunu, bu lig için yeterli durumda olduklarını,  hedeflerine ulaşmak için sadece taraftarın desteğine ihtiyaçlarını olduğunu ve takviyeye gerek duyulursa bunun devre arasında yapılacağını sözlerine ekledi.

Şimdiye kadar maçlarda evinde henüz galibiyet alamayan Denizlispor dış sahada bu sezon Adana Demirspor'u 1-0 yenmişti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.