Bir Haftadır Aranıyorlardı...

Bir Haftadır Aranıyorlardı...

Bir Haftadır Aranıyorlardı...

A+A-

 ,

23 Ekim 2017 Pazartesi günü yayınlamış olduğumuz, 25 Bin TL değerindeki inşaat malzemelerini çalınmasıyla ilgili haberimizde hırsızların karanlıktan yararlanarak kaçtıklarını duyurmuştuk. Bu hırsızlık olayında kaçan şahısların Jandarma'nın bildirisine göre, bugün o şebeke çökertilerek şebeke üyeleri'nden 6'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezevine gönderilmişltir.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, İş yerinden hırsızlık olaylarına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında; Sarayköy İlçesi, Yakayurt Mahallesi’nde meydana gelen arıtma şantiyesinden inşaat malzemesi ve kereste çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 10 kişilik hırsızlık şebekesine yönelik yapılan takip sonucunda Aydın, Nazilli ve İzmir ili Çiğli ilçeleri ile Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi’nde operasyon icra edilmiştir.

 

Bu Şahısların Sarayköy İlçesinden çaldıkları Malzemeler ile geçmiş dönemlerde Honaz ve Afyonkarahisar ili Dazkırı ilçesinden çaldıkları kereste ve inşaat malzemelerinin bir kısmı Aydın ili Nazilli ilçesi istikametine kaçarken durdurulan araçlarında, bir kısmı İzmir’in Çiğli İlçesindeki çalıntı malzemeleri sakladıkları depolarında ve bir kısmı ise araziye atılmış vaziyette ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen malzemelere el konularak sahibine teslim edilmiştir. Olay sonucunda yakalanan 10 şüpheli şahıstan 6’sı çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Denizli D Tipi Kapalı Ceza infaz kurumuna teslim edildiğini duyurdu.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.