Bir Yılın Stresini Böyle Attılar

Bir Yılın Stresini Böyle Attılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nin öğrencileri, 2017-2018 eğitim senesinin stresini ve yorgunluğunu geleneksel yılsonu pikniğinde attılar. 1.500 öğrenci animatörler ile eğlendi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin 10 farklı mahallesinde hizmet ettiği Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri ile öğretmenleri geleneksel yılsonu pikniğinde buluşturdu. Cankurtaran Mesireliği'nde organize edilen pikniğe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, öğretmenler ve yaklaşık 1.500 öğrenci katılımda bulundu. Senenin yorgunluğunu atmak amacı ile etkinlik sabah kahvaltısı ile start aldı. Animatörler ile beraber eğlenen öğrencilere pamuk şekeri ve dondurma ikramı yapıldı. Canlı müzik ile danslar edip şarkılar söyleyen öğrenciler geleneksel oyunlar ile de stres attılar.

 

Yorucu bir yıl geride kaldı

 

Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, bugün Sosyal Etkinlik Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin yılsonu pikniğinde olduklarını, yorucu bir seneyi geride bıraktıklarını ve böyle bir etkinliği hak ettiklerini, öğrencilere ve öğretmenlere gelecek sene için şimdiden başarılar dilediğini ifade etti. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ise, öğrencilerin bir sene boyunca ders çalıştıklarını, sınavlara girdiklerini ve dolayısıyla yorulduklarını, her sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerin yorgunluklarını ve streslerini atması için etkinlik gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.