Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm fragmanı izle ATV 22 Mart

Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm fragmanı izle ATV 22 Mart

Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm fragmanını ATV üzerinden izleyebilirsiniz.

A+A-

Başrollerinde Vahide Perçin ile Uğur Güneş'in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 25. yeni bölümü 21 Mart Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayında olacak.

Bir Zamanlar Çukurova 25. yeni bölüm fragmanında; Yılmaz kazadan hemen sonra Züleyha ile Müjgan'ı bulur. Yılmaz'ın Züleyha'ya olan aşkı sonunda onu ele verir. Züleyha'nın birine 'Seni seviyorum' dediği bazıları tarafından duyulur.

Fekeli ile Hünkar'ın konuşması esnasında duyulan silah sesleri endişe yaratır. Ama bu sırada kimin vurulduğu belli değildir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Demir ve Züleyha’nın birlikte verdiği röportaj sonunda bir gazetede yayınlanır. Bu savaş hem alevli hem de üstelik göstere göstere kendisini belli etmektedir. Yamanlar Konağı'na gelen Yılmaz, konak ile çiftliğin yeni sahibinin kendisi olduğunu söyler. Yılmaz'ın bu tavırları ise sonunda Demir'i çileden çıkartır.

Hünkar ile Züleyha da sinirlerine hakim olamayan Demir'i sakinleştirmekte oldukça zorlanır. Demir silahına sarılarak tetiği çektiği esnada Gültekin son anda Yılmaz'ın önüne geçer ve onu kurtarır. Ancak bu esnada Gülten yaralanır. Ufak konağı Yılmaz'a satan Şermin ise geri adım atmamakta kararlıdır. Şermin aslında ateşle oynadığının farkında bile değildir.

Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm fragmanı izle

Müjgan da Yılmaz ile ahır bir imtihandan geçtiğinin farkındadır ancak en korktuğu şeyin başına geleceğinden habersizdir. Yılmaz asla yalan konuşmadığı için Müjgan'ı iknaya çalışır. Züleyha da Demir’i sözleri ile aşağılar. Demir'in bu ısrarının anlamsızlığını çözemeye çalışmaktadır.

Fekeli, Hünkar, Demir ve Yılmaz ilk defa aynı masaya oturur. Fekeli'nin ısrarları sonrasında Yılmaz'ın tek bir şartı vardır. Tüm bunların olduğu esnada Züleyha da çarşıda karşılaştığı Müjgan'ın arabasına kendisini atar. Müjgan ile konuşmaya çalışan Züleyha, Yılmaz ile aralarında sadece bazı konuların olduğunu söyler. Müjgan ise arabanın frenlerinin tutmadığının farkındadır ve ancak kaza kaçınılmaz bir hal alır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 26. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.