Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm full izle! 28 Ocak 2021 akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm tek parça halinde youtube platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Hilal Altınbilek’in oynadığı ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 81. bölümü ile 28 Ocak akşamında youtube platformunda yayınlanacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 81. BÖLÜM ÖZETİ

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da Züleyha'nın hanım ağalığı ile barış dolu yeni bir dönem başlamıştır. Hünkar'ın geleneklerini devam ettiren Züleyha toplu nikah için tüm hazırlıkları tamamlar. Konak da iki gelin verecektir: Gülten ve Fadik! Düğün, uzun bir aradan sonra şehre yeniden neşe getirir. Fekeli ve Züleyha'nın şahitliğinde neşe içinde bir düğün yaşanacaktır. Ancak düğün boyunca Fikret yine gözünü Demir'den ayırmaz. Hatta düğün telaşının arasında, artık planının bir sonraki aşamasına geçecek fırsatı da bulur!

Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm

Yılmaz'ın tüm mal varlığını satması, Behice ve Müjgan'ın tüm planlarını alt üst edecektir! Milyonlar gelecek diye otelde lüks bir hayat süren iki kadın, şimdi hem mirassız kalmanın hem de otelin parasını nasıl ödeyeceklerinin derdine düşecektir! Behice, o parayı bulmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Müjgan ise Fekeli'nin yanına da dönemeyeceklerinden, şehrin en ucuz oteline yerleşme planları yapar. Her ikisi de kayıp milyonların Züleyha'da olduğundan emindir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 81. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.