Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm full izle! 4 Şubat 2021 akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm tek parça halinde Youtube platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Hilal Altınbilek’in oynadığı ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 82. bölümü ile 4 Şubat akşamında Youtube platformunda yayınlanacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 82. BÖLÜM ÖZETİ

Züleyha, Demir'in masasında bulduğu mektupla şaşkına dönecektir. Hünkar Yaman'ın eşyalarının satılacağı müzayede için işi başından aşkın olduğundan, mektubu kimin bıraktığının peşine düşemez hemen. Eşyalar, Çocuk Esirgeme Kurumu için satılacak ve Züleyha'nın bağışladığı bir araziye çocuklar için yaz kampı inşa edilecektir.

Evde de hem çalışanlar hem çocukları ile mutlu bir dönem yaşayan Züleyha, Demir ile ayrı odalarda süren hayatlarında kendisi fark etmese de ikilem içindedir. Demir, akşam yemeklerine katılmadığında onun burkulan yüreğini, Sevda görür ve dillendirir.

Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm

Hastanede başhekim olarak işleri yoluna koymaya çalışan Ümit, hemen her adımında ya Müjgan ile ya da onun kurduğu bir düzen ile karşılaşacaktır. Üstelik o bu işlerle boğuşurken, Züleyha ve Demir, şirketteki işleri ve Züleyha'nın bulduğu mektubu konuşmak için baş başa yemektedir. Ümit, hızla bir plan yaparak Demir ile yalnız kalmanın yolunu bulacaktır!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 82. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.