Bir Zamanlar Çukurova 83. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 83. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm full izle! 11 Şubat 2021 akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm izle tek parça halinde Youtube platformu üzerinden de seyredilebilecek.

A+A-

Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Hilal Altınbilek’in oynadığı ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 83. bölümü ile 11 Şubat akşamında Youtube platformunda yayınlanacak.

Hünkar Yaman adına yapılacak yaz kampı inşaatından çıkan paralar kepçenin ucundan savrulunca, herkes şaşkınlıktan dona kalır! Rüyaları gerçek olan Gaffur, cebini doldurmaya çalışırken, arazileri kontrole giden Behice kendini ortaya atarak paraları toplamaya kalkar!

Bir Zamanlar Çukurova 83. Bölüm

Behice, bu paranın Yılmaz'ın paraları olduğuna emindir! Ancak onu kimse dinlemeyecektir! Para için tutanak tutulurken, Behice uzaklaştırılır! Elbette Behice paranın peşini bırakmayacaktır, soluğu konakta alır! Ancak, işler Behice için tamamen tersine dönmüştür. Attığı her adımda, etrafındaki çember daraldığı gibi, Müjgan ile de arası açılacaktır!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 83. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.