Bir Zamanlar Çukurova bu hafta neden yok? 79. yeni bölüm ne zaman?

Bir Zamanlar Çukurova bu hafta neden yok? 79. yeni bölüm ne zaman?

ATV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve büyük bir heyecanla takip edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 31 Aralık tarihinde yayınlanması beklenen 79. bölümü ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı.

A+A-

Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm bu hafta neden yok? ATV ekranlarının fenomen dizisi olan ve Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi izleyenler tarafından yakından takip edilmekte. Peki, 31 Aralık Bir Zamanlar Çukurova neden yok?

Bir Zamanlar Çukurova bu hafta neden yok?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bu hafta 31 Aralık Perşembe akşamında yayınlanması beklenen 79. bölümünün yılbaşı nedeniyle olmayacağı belirtildi. Çekimlerine 2-3 hafta kadar ara verilecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ilerleyen haftalarda kaldığı yerden devam edecek.

Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova 79. bölümünün 14 Ocak 2021 Perşembe akşamında kaldığı yerden devam etmesi beklenmekte.

Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler yaşandı?

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da kader kartları baştan dağıtılıyor! Demir ve Müjgan boşanmayı kabul etmiştir. Züleyha ve Yılmaz Adnan'ı alıp, yeni evlerine yerleşir… Ama kaderin bu aşk üzerindeki hikayesi henüz sona ermemiştir! Mahkemeye birlikte giden Demir ve Züleyha'nın arkasından, Kerem Ali'nin hastaneye götürüldüğü haberi ile fırtına gibi yola çıkan Yılmaz, otomobili ile uçurumdan yuvarlanır! 

Gözleri önünde gerçekleşen kazanın ardından, Züleyha gözyaşları ve çığlıklar ile yardım için çırpınırken, Demir, ağır yaralı Yılmaz'ı oradan çıkarmak için canını dişine takacaktır! Son bir gayretle, Yılmaz'ı kucaklayarak uzaklaştıkları anda ise otomobil havaya uçacaktır!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.