Birleşmenin İşareti Denizli'den mi Veriliyor ?

Birleşmenin İşareti Denizli'den mi Veriliyor ?

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Prof.Dr.Ümit Özdağ Konferans için Denizli’ye geldiler

A+A-

Denizli Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen ‘’Çözüm Süreci mi,Çözülma Sürecimi’’ adlı konferansta MHP’lileri ve BBP’liler kardeşçe yan yana omur omuza konferansı izlediler.

 

Konferansın açılış konuşmasını yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ‘’ Hükümetin bu millete dayattığı çözüm değil çözülmedir.Türk Milliyetçileri bu ihanete izin vermeyecektir,dedi.

 

 

Konferansı Denizli Büyük Birlik Partisi İl başkanlığı ile Alperen Ocaklarının ortaklaşa düzenledi.Konferans vermek için Denizliye gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile genel merkez yöneticilerinden BBP Genel Başkan Yardımcılarından Bayram Karacav,Siyaset Analisti Serdar Sement BBP MKYK Üyesi Ahmet Yelis ve Prof.Dr.Ümit Özdağ’ı Halk Eğitim Merkezinde yaklaşık Bin kişi izledi.Akşam 19.00 saatlerinde başlayan konferans gecenin geç saatleri olmasına rağmen dikkatlice izlendi.MHP'liler ile BBP'liler ve Ülkü Ocaklılar - Alperenler omuz omuza birlik görüntüleri verdiler.

 

Çözüm süreci mi çözülme sürecimi adlı konferansın ilk konuşmacısı olan siyasi analist Sement,PKK’nin Güneydoğudaki yapılanmasını istatistiklerle anlatırken çok çarpıcı tespitlerde bulundu.Her an milyonlarca veri önümüze geliyor ve inceliyorz.Güneydoğuda vatandaşın devlete güveni kalmamıştır.PKK’nın isyan provalarından 5 ile 10 Ekim hareketleri göstermiştir ki devlet vatandaşın güvenliğini artık sağlayamamaktadır.Onun içindir ki vatandaş kendi güvenliğini sağlamak için hızla silahlanıyor dedi.

 

2.Panelist olan Ahmet Yelis ise konuşmasında çözüm sürecinin anlamak için yeni bir çözüm sürecine ihtiyaç var çünkü AKP Kabinesinde bulunan bir çok bakan bile bu çözüm sürecinin ne olduğunundan haberi bile yok.Milletvekillerinin zaten haberleri yok.

 

Son konuşmacı Prof.Dr.Ümit Özdağ,AKP PKK ortaklığından ibaret olan bu süreç Türkiye’yi pelakete götürüyor.Bu bir çözüm süreci değil,çözülme sürecidir.Türk Milleti bu ihanete el koymalıdır.Yoksa Allah korusun Türkiye bölünecektir.Biz bu süreci gazetelerde televizyonlarda milletimize anlatmaya çalışıyorduk ama ne yazık ki ‘’ Alo Fatih ‘’ hattı devreye girdi ve bizi televizyonlara çıkarmıyorlar artık.Bizde bu ihanet sürecini milletimizle bütünleşerek gerekirse bire bir anlatmaya çalışıyoruz.İşte onun için bugün Denizlideyiz ve sizlerle beraberiz.Uyanık olmalıyız vatan elden gidiyor.dedi.

 

‘’Çözüm Süreci mi ? Çözülme Süreci mi ‘’ adlı konferansta MHP’lilerle BBP’lilerin aynı safta yan yana birlikte olmaları akıllara ilk birlik ve beraberlik mesajı Denizliden mi veriliyor diye soru işaretleri oluştu.

AKİSHABER ÖZEL

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.