Birlik Beraberlik Vurgusu

Birlik Beraberlik Vurgusu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün bir mahallede yapılan iftar sofrası Yeni Mahalle’deydi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gelenekselleştirdiği iftar sofrası Yeni Mahalle'de kuruldu. İftar programına AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu.

 

Mahalle sakinlerinin bir bir ramazanlarını kutlayan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Koca, Başkan Zolan ve beraberindekilerle dua ederek oruçlarını açtılar. Başkan Osman Zolan burada yapmış olduğu konuşmasında, Ramazan’ın manevi güzelliklerini hep beraber yaşadıklarını belirtti ve Denizli ve ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini, Birlik ve beraberliğe en üst seviyede ihtiyaç duyulan bir yürüyüşte olduklarını, her daim olduğu gibi bu millete hizmet eden, milletin yanında olan ve gecesini gündüzünü halkına veren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarına dua edilmesi gerektiğini belirtti ve durmak yok yola devam inşallah, ifadesini kullandı. Başkan Osman Zolan, iftara katılıp kendilerini onurlandıran AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca ve beraberindekilere de teşekkürlerini sundu.

 

"Al bayrak altında ilelebet birlikte yaşarız"

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca ise, ramazan ayının manevi iklimi içinde güzel bir iftar buluşmasında kendilerine böyle bir ortamı yaşattıkları için Başkan Osman Zolan’a teşekkürlerini iletti. Ramazan ayının pek çok güzelliği içerisinde barındırdığını söyleyen Koca, İnşallah daha nice ramazanlarda, hep beraber bu sofralarla beraber paylaşacaklarını, nice bayramlara birlikte kavuşacaklarını, al bayrak altında ilelebet birlikte yaşayacaklarını söyledi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.