Birlikte Halkı Koruyacaklar

Birlikte Halkı Koruyacaklar

Birlikte Halkı Koruyacaklar

A+A-

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nün Ulusal Uyuşturucu İle Mücadele Eylem Planında (2016-2018) yer alan “Uyuşturucu İle Mücadelede Sosyal Uyum” kapsamında harekete geçen Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, Türkiye Yeşilay Cemiyetleri Denizli Şubesi Başkanı Bünyamin Yakar ile masaya oturdu. Yapılan görüşme sonucunda, ülkemizdeki başta gençler olmak üzere ve tüm halkı alkol, sigara, uyuşturucu, kumar, teknoloji gibi kötü alışkanlıklardan koruyan, kurtaran ve bunlara karşı eğiten Türkiye Yeşilay Cemiyetlerinin yardımcı olduğu vatandaşlara, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, işgücü piyasasından uzak kalmalarını önlemek, iş arama ve iş kurma süreçlerinde ihtiyaç duydukları bilgi, beceri ve iletişim yöntemleri konularında yanlarında olmak amacı ile protokol imzalandı.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, Yapılan protokol kapsamında, Denizli İŞKUR bünyesinde görevli İş Kulübü Liderleri aracılığı ile hedef kitleye iş arama becerileri eğitiminin verilmesini sağlayacaklarını belirtti. Işık, ‘’ Bir kişi bile bizim yaptığımız çalışmalar sonrasında kötü alışkanlıklarından kurtulur ve hayata sağlıklı bir şekilde devam edebilirse amacımıza ulaşmışız demektir. Tabii ki hedefimiz tüm vatandaşlarımızı sağlıklı yaşama sevk etmek olacak’’ dedi.

Türkiye Yeşilay Cemiyetleri Denizli Şubesi Başkanı Sayın Bünyamin Yakar ise ‘’ Yapılan çalışmalar için Denizli İŞKUR’a teşekkür ettiklerini, vatandaşlarımız ile sürekli görüşme halinde olan İŞKUR personeline, Yeşilay tarafından bağımlılıkla mücadelede önleyici tedbirler ile ilgili eğitim verilmesini amaçlıyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.