Bitirene Kadar Devam

Bitirene Kadar Devam

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü’nün işbirliğinde başlattığı korsan taşımacılıkla mücadele devam ediyor.

A+A-

Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin işbirliği ile taksici ve nakliyeciler denetimden geçirildi. Ekipler Ankara ve İzmir asfaltı üzerinde yaptıkları denetimlerde taksi ve nakliye araçlarını denetledi.

Ekipler, yaklaşık 200 civarında taksi ve nakliye esnafını denetimden geçirdi. Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, “Oda olarak vergisiyle, sigortasıyla, taksimetre masrafıyla ve diğer giderlerle taksicilik ve nakliyecilik yapan esnafımızı korumak zorundayız. Büyükşehir Belediyemiz ve Emniyet Müdürlüğü’müzün ekipleriyle başlattığımız denetimlere aralıksız devam ediyoruz. Yaptığımız denetimlerde korsan takscilik ve nakliyecilik yapan 5 araç trafikten men edildi ve gerekli cezayi işlem uygulandı. Oda olarak yıl boyu ara vermeden denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

İşini yasalara uygun yapan esnafla işlerinin olmadığını kaydeden Semerci, "Korsanla mücadele konusunda gerek oda yönetimimiz gerekse üyelerimizle birlik içerisinde hareket ediyoruz. Biz kimsenin ekmeği ile oynamak gibi bir anlayışa sahip değiliz. Sadece herşeyin yasalara ve bu yasaların gerektirdiği şartlara uygun olması gerektiğini savunuyoruz” diye konuştu.

MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.