"Bize Düşen Görev Her Zaman Çalışmaktır"

"Bize Düşen Görev Her Zaman Çalışmaktır"

Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği AYSİAD, 2022 yılı İstişare Toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

Yurt içi ve yurt dışında birçok önemli organizasyona imza atan Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği AYSİAD, 2022 yılı İstişare Toplantısını gerçekleştirdi. Salihli Lidya Sardes Termal otelde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda AYSİAD üyesi aileleri ile birlikte katıldı. 3 gün süren organizasyonda üyelere yönelik “Türkiye’de ki Yatırım ve Teşvikler” ile “İş Süreçlerinin Uygulama Üzerinden Takibi” konulu seminerler düzenlendi.

“BİZE DÜŞEN VAZİFE HER ZAMAN ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK VE YİNE ÇALIŞMAK OLMALIDIR”

AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık yaptığı açılış konuşmasında; “2004 yılından itibaren AYSİAD, tüm enerjisini Türkiye Cumhuriyeti Devletinin gelişimi ve Türk milleti için harcamıştır. Bu kapsamda tüm üyeleriyle bugüne kadar el ele olmuş, üyeleri ile beraber büyümüş ve üyelerinin pozitif yönlerini AYSİAD fikir ve düşünceleri kapsamında toplumla paylaşmayı kendisine görev edinmiştir. Avrasya Yönetici Sanayici İş Adamları Derneği, bir sivil toplum kuruluşu olarak, demokrasi ve evrensel ilkelerine bağlı, Atatürk ilke ve inkilaplarının ışığında çağdaş bir anlayışla dürüst, işinde başarılı, ahlaklı iş insanlarını bir çatı altında toplayarak tanışma ve kaynaşmayı sağlamak, mesleki konularda bilgi alışverişi yapmak, üyelerinin ilgili olduğu özel ve resmi kuruluşlarla ilişkilerini geliştirmek,  derneğin faaliyet alanlarına giren konularda kamuoyunu bilgilendirmek, Türk dünyası ile ilişkileri geliştirmek, ekonomik, kültürel, ve sosyal konularda fikirler ve projeler üretmek derneğimizin en temel görevleridir.

 23 Mart 2020 tarihinde yapılan Bakanlar Kurulu toplantısıyla belirlenen Covid-19 pandemi kuralları nedeniyle üyelerimizle istediğimiz gibi birlikte olamasak da yaptığımız çalışmalarla sanayici ve iş insanı kimliğimizle ülkemizin geleceğini şekillendirmek için birçok projenin içinde olduk. Farkındalık, üretim, pazar arayışlarında sınırlarımızı ülke dışına çıkardık. Hem Yurt dışı ziyaretleri hem de yabancı misyon büyükelçilerimizi ağırlayarak gelişim ve değişime ayak uydurmak için çaba göstermekteyiz. Gelişen dünyada dijital eşikleri hazırlamak adına genç nesillere olan akademik yatırımlarımızı Genç AYSİAD ile koordineli olarak yönetmekteyiz.

Dünya Ticareti ve Kültür değişkenlerini yakından takip ederek derneğimize olan güveni artırmak niyetindeyiz. Günümüz dünyasında iletişim kanallarının doğrudan temasından dolayı, STK’ların önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Bizde hem içimizden hem de il dışından kamu diplomasisinin önemine binaen iş birliği yaptığımız STK’larla işbirliklerimizi arttırarak devam edeceğiz.

İlelebet payidar kalacak ülkemizin nesiller boyu devam edecek inovatif fikir, düşünce ve üretimimizle örnek olmak istiyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu güzel ülkemizde onun bize belirttiği gibi bize düşen vazife her zaman çalışmak, çalışmak ve yine çalışmak olmalıdır” dedi.

İstişare toplantısında Lore Danışmanlık Yatırım ve Teşvik Uzmanı Sefa Kılıç ve Koray Ünal’ın, “Türkiye’de ki Yatırım ve Teşvikler” sunumunun ardından Pronod Yazılım Danışmanlık firmasından Mehmet Makal ve Netoloji Yazılımı Bölge Müdürü Burçin Evirgen “İş Süreçlerinin Uygulama Üzerinden Takibi” konulu bir seminer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.