Bluesky Awards Ödüllerinde Denizli  Kokpit Zirvede

Bluesky Awards Ödüllerinde Denizli  Kokpit Zirvede

Bluesky Awards’ın gerçekleştirdiği muhteşem organizasyon sonucu ödüller sahiplerini buldu.

A+A-

Küreselleşen havacılık endüstrisinde başarıyı ve mükemmelliği ödülleriyle tescillemek adına sektörde önemli bir yere sahip olan Bluesky Awards’ın gerçekleştirdiği muhteşem organizasyon sonucu ödüller sahiplerini buldu.

YILIN EN İYİ - HAVACILIK BAŞARI ÖDÜLLERİ LİSE KATEGORİSİNDE  DENİZLİ KOKPİT HAVACILIK LİSESİ ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

27 farklı kategoriyle  Küresel havacılık endüstrinde marka değerini, prestijini, kredibilitesini en ileriye ve yükseklere mavi gökyüzüne taşımak adına gerçekleştirilen Bluesky Awards ödüllerinin lise kategorisindeki ödülünü Denizli  Kokpit Havacılık lisesi aldı.

Halk ve jüri oylamasıyla gerçekleşen organizasyonun sonucunda Denizli Kokpit Havacılık Lisesi Lise kategorisinde ödülün sahibi oldu.

27 farklı kategoriyle  Havacılık endüstrisinde başarıyı, mükemmelliği belirleyip ödüllendirerek, havacılık endüstrisininin ürün ve hizmet sunumlarının standartlarını sürekli olarak yükseltmeleri için ilham vermek, teşvik etmek, desteklemek amacıyla gerçekleşen  Bluesky Awards 2021 Havacılık Başarı Ödülleri ve Jüri Özel Ödülleri sonuçlarına göre Yılın en iyi Havacılık Başarı Ödülleri Lise Kategorisinde Denizli Kokpit Havacılık Lisesi yine bir ilke imza attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum