Bozkurt’tan Bir Acı Haber Daha

Bozkurt’tan Bir Acı Haber Daha

Denizli ilinin Bozkurt ilçesinde mezarlığın duvarına çarpan araçtaki aynı aileden 1 kişi yaşamını yitirmiş 4 kişi de yaralanmıştı. O kazadan bir acı haber daha alındı.

A+A-

2 gün evvel Bozkurt ilçesinden üzücü bir kaza haber alınmıştı. İçinde aynı aileden 5 kişinin olduğu otomobil mezarlığın duvarına çarpmış ve 1 kişi hayatını kaybetmiş 4 kişi de yaralanmıştı. Alınan bilgilere göre o kazadan yaralı olarak kurtarılan ve tedavisi hastanede devam eden 68 yaşındaki Emine Karaefe’de direnemedi ve hayata gözlerini yumdu. Diğer 3 yaralının ise tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Ne Olmuştu?

Kaza 25 Ağustos 2018 tarihinde saat 10.00 civarlarında, Bozkurt ilçesinin giriş bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Afyonkarahisar’dan Denizli iline doğru gitmekte olan  ve 38 yaşındaki Mehmet Karaefe’nin kullandığı 43 LG 848 plakalı araç, Mehmet Karaefe’nin kontrolü kaybetmesi ile ilçe girişindeki mezarlığın duvarına girdi. Hurdaya dönen araçta sıkışan ve aynı aileden olduklarını belirtilen 5 kişiden 42 yaşındaki Gülbade Çetin kaza yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Mehmet Karaefe, eşi 35 yaşındaki Sevgi Karaefe, annesi 68 yaşındaki Emine Karaefe ve yeğeni 17 yaşındaki Havva Çetin ise kazayı yaralı bir şekilde atlatmıştı. Ama 68 yaşındaki Emine Karaefe’nin de hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kaza sonrasında bir kişinin daha vefat etmesi herkesi yasa boğdu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.