Brokrasi Azalacak

Brokrasi Azalacak

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Partili Cumhurbaşkanlığı hükümet modeliyle Türkiye'nin hedeflerine daha hızlı ve etkin adımlar atarak ulaşacağını belirtti. Şahin Tin; “Bürokrasi azalacak, büyüme hız kazanacak, 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimi

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Şahin Tin, “Türkiye özellikle son dönemde yani AK Parti iktidarları döneminde hızlı ve etkin icraatlar ortaya koyarak önemli mesafeler aldı. Refah ve kalkınmanın garantisi olarak görülen ekonomik büyüme konusunda son derece istikrarlı politikalar izledi. Ancak aşılamayan sistemsel tıkanıklıklar yüzünden yapılan bu ekonomik ve yapısal reformlar hep sekteye uğradı. 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumda milletimizin oylarına sunulan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milletimizin vereceği ‘evet’ oylarıyla bu sistemsel tıkanıklıkları aşacak ve Türkiye’nin yeni ve güçlü bir yolculuğa çıkmasını sağlayacaktır. Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan etkin bir yönetim modeli bu oluşacak olan yeni sistemle hayat bulacaktır” dedi.

 BÜYÜME HIZ KAZANACAK

 Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin referandumda kabul edilmesiyle birlikte güncel gelişmelere ayak uydurabilen bir sistemin kurulacağına dikkat çeken Milletvekili Şahin Tin, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına kulak tıkayan sistem referandumda halkımızın vereceği ‘evet’ oylarıyla artık tarih olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretebilen ve güncel gelişmelere ayak uydurabilen bir yönetim modeli hayata geçirilmiş olacak. Artık kurumlarımız daha hızlı bir işleyişe sahip olacak. Bugün git yarın gel dönemlerine bu yeni sistemle artık dur demenin vakti geldi. Anayasa değişikliği paketinin ‘evet’ oylarıyla referandumda kabul edilmesiyle birlikte büyüme hız kazanacak, bürokrasi azalacak, 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacak” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.