Bu Benzetmesi Denizli'de Gündemi Değiştirecek!

Bu Benzetmesi Denizli'de Gündemi Değiştirecek!

MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk’ün basına verdiği Süleyman Şah operasyonu demeci Denizli’de kavga çıkarır!

A+A-

Sınır bütünlüğümüz dışında kalan tek kara parçası olan Süleyman Şah Türbesi nin  emniyet sıkıntısı açısından güya yerinin değiştirilmesi açıkça vatan topraklarını terk etmektir.

Anayasanın 302. Maddesinde devletin eğemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını devlet idaresinden ayırmak sonucu  fili olarak işleyen kimseye ağırlaştırılmış mühebbet hapis cezası verilir, Cumhur Başkanı , Başbakan , Milli Savunma Bakanı ve Genel Kurmay Başkanı  bu konuda sorumludur, Anayasanın 302. Maddesinde  belirtilen suçu işledikleri kanaatindeyim ,

Bu vesile ile 26 Şubat  Hocalı Katliyamında ( soykırımında ) şehit edilen tüm kardeşlerimizi rahmetle anarak  tarihi bir cümle ile özetlemek istiyorum  başka söze gerek yok.

1920 yılında Azerbaycan’nın Sovyet Rusya ‘ya teslim  eden Ali Haydar Karayev’in  Azerbaycan meclisinde  Karabağ’ın Ermenilere verilmesini teklif etmesi üzerine , kurtuluş savaşında Türkiye’ye 500 kg altın yardımı gönderilmesini sağlayan millet vekili Neriman Nerimanov’un kürsüde verdiği cevap çok manidardır.

‘’ Ali Haydar , Karabağ senin  g…n  degil ki  her önüne gelene veresin  ‘’


Yasin ÖZTÜRK

MHP Denizli İl Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.