Çamlık Özel Eğitim Meslek Okulunda Olaylar Durulmuyor

Çamlık Özel Eğitim Meslek Okulunda Olaylar Durulmuyor

Akis Haber'in gündeme taşıdığı haberin doğruluğu teyid edilmiş oldu.

A+A-

Akis Haber olarak, 11 Şubat 2020 tarihinde gündeme taşıdığımız  Çamlık Özel Meslek Okulu bu iddia ile çalkalanıyor… adlı haberimiz, Denizli İl Milli Eğitim camiasında büyük yankı uyandırmıştı.

WhatsApp'tan bize gönderilen açıklamada, kendilerinin bağlı bulundukları Eğitim Bir Sen sendikası tarafından korunmaları gerekirken, aynı sendikanın yetkililerince de mağdur edildikleri ve sendika yetkililerinin okula gidip sadece müdüre destek verdikleri doğrulanmış oldu. Bu iki öğretmenin kendi bağlı bulundukları sendikaları tarafından mağdur edildikleri ve arkadaşları tarafından dışlandıkları ortaya çıkmış oldu.

Haberimizden sonra, İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  Okul Müdürlüğü ve habere konu olan iki öğretmen için soruşturma başlattı. Telefonla ulaştığımız Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılıç: ‘’Okul idaresi ve öğretmenler hakkında  soruşturma başlatılan bu olay ile ilgili konuşmak istemiyorum’’ dedi. Eğitim Bir Sen yetkililerinin okul müdürüne yaptıkları desteği belitmek için yapılan haberleri sendikanın sosyal medya sayfasından da paylaştıkları görüldü.

11/02/2020 Tarihinde gündeme taşıdığımız habereimize bu linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.akishaber.com.tr/camlik-ozel-meslek-okulu-bu-iddia-ile-calkalaniyor-91066h.htm

HABERİMİZİN DOĞRU OLDUĞU TEYİD EDİLDİ…

Yayınladığımız ( haberin doğru olduğu böylece teyid edilmiş oldu.)  haberden dolayı, mağdur olduklarını dile getiren öğretmen  E.C. WhatsApp ihbar hattımıza gönderdiği açıklamasını yorumsuz olarak yayınlıyor, takdiri kamuoyu ve siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.

adsiz-006.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
65 Yorum