Bu İdialar Ortalığı Çok Karıştıracak

Bu İdialar Ortalığı Çok Karıştıracak

Ak partiye yakınlığıyla tanınan Gazeteci-Yazar Ömer Turan çarpıcı idiaları twiter hesabında paylaşarak duyurdu.Denizli paralel yapının üssüdür dedi

A+A-

Çivril’li Gazeteci ve Yazar Ömer Turan, kendisine ait sosyal medya adresi twitter’dan yaptığı bir paylaşım Denizli gündemine bomba gibi düştü. Ömer Turan, Denizli’de darbe sürecinde sessiz kalan Başkan ve önemli isimlerin olduğunu ve darbecilerle bağlantıları olduğunu iddia etti. Ömer Turan paylaşımında, ‘’Denizli de darbe sürecinde sessiz kalan başkanlar ve çok önemli isimler var, darbecilerle bağlantılı, hepsini açıklayacağım, hepsini. 

Denizliliyim. Denizli paralelin merkez üssüdür, NATO-paralel darbesine destek vermiştir. Vali, BBbaşkanı ve halk ilk darbeyi püskürtmüştür’’ İfadelerini kullandı.

Turan ''Mit 15 Temmuz saat 16.30'da darbe olacağını Genelkurmay Başkanına bildirdi'' haberini 19 saat önce paylaşmış biri olarakda dikkat çekiyor.

Ekran Alıntısı

Ömer Turan’ın bu yaptığı paylaşımlar, bugün öğle saatlerinde tüm ulusal medya’da haber olarak geçildi. MİT’de Ömer Turan’ın yaptığı bu paylaşımları doğrulayıcı bilgi paylaştı. Asıl şimdi Ömer Turan’ın Denizli için ortaya attığı iddiaların devamı bekleniyor. En çok merak edilen ise bu isimlerin kimler olduğu yönünde…

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.