Bu Okulun Öğrencileri Harikalar Yaratıyor

Bu Okulun Öğrencileri Harikalar Yaratıyor

SEMA ABDURAHMAN KARAMANLIOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ...

A+A-

2023/2024 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI YİYECEK- İÇECEK HİZMETLERİ ALANI ‘’ GELENEKSEL ÖĞRENCİ MUTFAĞI ‘’ YEMEK YARIŞMASINI BAŞARI İLE TAMAMLADI...

img-20240304-wa0077.jpg

Okul müdürümüz Sayın Mehmet ÖZBEK’in desteği ve Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alan öğretmenleri Fatma DİNÇ .Akın ONAN. Beyhan Karakuzu ve Alan Şefi Funda Tanyeri'nin değerli katkılarıyla 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ’’ Geleneksel Öğrenci Mutfağı ‘’, 27-28 Şubat tarihleri arasında İki gün boyunca okulumuz Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenmiştir.

Yarışmamıza 10-11 ve 12. sınıf Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğrencileri katılmıştır. Yarışmanın ilk gün jürileri üyeleri Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, Villa Castelio işletmecisi Hüsnü Kıbrıslı, Okul Aile Birliği başkanı Muhammed Suna, Tamer restoran işletmecisi Kadir Kardeş, ikinci gün jüri üyeri Collesea Otel Genel Müdürü Bekir Özışık, Adempira Termal Oteli Genel Müdürü Recep Altuntaş, Signature Oteli Genel Müdürü Taner Ulutaşdemir , Pam Oteli Genel Müdürü Ramazan Borucu ve Nihat Sevim olmuştur.Dereceye giren Öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet ÇİMEN tarafından düzenlenen törenle verilmiştir.

thumbnail-img-20240304-wa0072.jpg

2 Gün süren yarışma sonrası yapılan değerlendirmeler sonucunda;

1. Olan öğrencilere 1500 TL

2.Olan öğrencilere 700 TL

3. Olan öğrencilere 300 TL para ödülü ve madalyalar verilmiştir.

thumbnail-img-20240304-wa0073.jpg

Dereceye giren öğrencilerimize para ödüllerinin verilmesinde katkısı olan Villa Castelio işletmesi sahibi olan Hüseyin Kıbrıslı ve Tamer restoran ortaklarından Kadir Kardeş’e teşekkür ederiz.

Ayrıca yarışmada birinci ve ikinci olan öğrencilerimize Collesea Otel ,AdemPira Termal Otel, Signature Otel ve Pam Termal otelleri tarafından aileleri ile 1 gece konaklama hediyesi verilmiştir. İşletmelerimize teşekkür ederiz. Okul müdürü Sayın Mehmet ÖZBEK Jüri üyelerine plaket takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.