Bu Özellik Çok Konuşulacak

Bu Özellik Çok Konuşulacak

En çok kullanılan sosyal ağ uygulamalarından olan Instagram’da yeni dönem bir dönem başladı. İşte son özellik…

A+A-

Popüler sosyal paylaşım sitesi Instagram’da görmek istemediğiniz kişileri takip çıkarmanız gerekiyordu. Instagram, artık kullanıcılar paylaşımlarını görmek istemedikleri arkadaşlarını takip etmeyi bırakmaksızın sessize almalarını sağlayan yeni özelliği devreye girdi.

Instagram tarafından kullanıma sunulan yeni sessize alma özelliği sayesinde, kullanıcıların paylaşımlarının ana sayfa akışında görünmesini engelleyebiliyorsunuz ve üstelik onları takipten çıkarmanıza gerek yok!

Nasıl Yapacaksınız?

Bunun için sessize almayı istediğiniz kullanıcının profil sayfasına gidip, ekranın sağ üst köşesindeki ikonun altından ‘Sessize Al' butonunu işaretlemeniz yeterli. Sessize alınan kullanıcıların paylaşımları haber akışınızda görünmeyecek ve onları sessize aldığınıza dair herhangi bir bildirim almayacaklar.

Sessize alma işlemini aynı ekrandan Hikayeler için de uygulayabilirsiniz ama yine de sessize aldığınız kişiler tarafından bir hikayede etiketlendiğinizde bildirim alabilirsiniz. Kademeli olarak kullanıcılara sunulmaya başlanan bu özelliğin gelecek birkaç hafta içerisinde tüm Instagram severlerin kullanımına açılacağı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.