Bu Paylaşım Herkesi Şoke Etti

Bu Paylaşım Herkesi Şoke Etti

Denizli'de, sosyal medyadan yapılan 'benimle yatan bütün erkekler gidin tedavi olun' paylaşımı bir anda dikkatleri çekti.

A+A-

Bir başka paylaşımda 'Denizli iyice tehlikeli olmaya başladı. Birlikte olan varsa doktora kendini göstersin. Arkadaşımız cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalanmış" ifadelerine yer verilmesi bu iddiaya yeni bir boyut kazandırdı.

 

Sosyal medyada S.N. isimli kadın 'benimle yatan bütün erkekler gidin tedavi olun' paylaşımını yaptı. Bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Devamında başka kullanıcıların paylaşımlarında "Bu olay doğru mu? Nasıl bir hastalık taşyıcısı? Hangi hastalığı bulaştırdı" soruları gündeme geldi.

 

Paylaşımda bulunan Y.A. ise, "Denizli iyice tehlikeli olmaya başladı. Bugün duyduğum 2. kişi. Kocan bile olsa Korunmak lazım. Arkadaşlar S.N. ile beraber olan varsa lütfen doktora gidip kendini göstersin. Arkadaşımız cinsel yolla buluşan bir hastalığa yakalanmış" ifadelerini kullandı.

Şimdi yapılan bu paylaşımların ardından "İddialar doğru mu? Paylaşımı yapan S.N. takma isim mi kullanıyor? Hesabı hacklendi mi? Birlikte olduğu kişiyi korkutarak intikam almak mı? Ya da korku ve panik yaratmak isteyen amaçlı bir girişim mi?" sorularını gündeme getirdi.

Gerçek Ortaya Çıktı

Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele ve Ahlak Masası ekipleri yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kadını bularak gözaltına aldı. İfadesi alınan kadının paylaşımı kendisinin yapmadığını söylediği öğrenildi. Kadın, “Paylaşımı ayrıldığım erkek arkadaşım yapmış. Benden intikam almaya çalışıyor” dediği belirtilirken, kadının paylaşımı yapan kişiden şikayetçi olduğu açıklandı. olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: d20haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.