Bu Sahnede Hepinize Yer Var

Bu Sahnede Hepinize Yer Var

Yasemin Başbuğ ve Erkan Horzum 'un kuruculuğunu üstlendiği Pamukkale Kültür ve Sanat Atölyesi 2020 Ağustos ayından beri eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

16 ana dalda ders veren atölye Sanat için sanat anlayışını benimsiyor kuruculardan Yasemin Başbuğ burada herkes özgürce sanat yapabilir biz her zaman sanat ve sanatçı adaylarının yanında oluyoruz okul olarak dedi. Ve "Atölyemizde Sanat ve kültür alanında birçok alanda başarıya imzasını atmış hocalar bizim eğitmen kadromuzda ve hocalarımızın isimleri Oğuz Tunç Oğuz Tuncay Erkan Horzum Yasemin Başbuğ Seda Tansuker Olcay Saral Mesut Kara Zeynep Yıldız Ulvi Arı A. Ceylan Ede Sonay Çıngı ve İsmail Şenel kendilerini Tiyatro ,Kamera önü oyunculuğu, Pantomim, Belgesel Sinema , Senaryo Yönetmenliği atölyesi, Masal atölyesi, Tiyatro Yönetmenliği ve Kariyer Yönetimi Atölyesi gibi birçok dalda ders veriliyor .

Titizlikle Devam Ediyor

Dersler Pandemi kuralları dikkate alınarak tüm titizlikle devam ediyor .Öte yandan bu Pandemi döneminde çocuklarımızda en az bizim kadar sıkıldı diyen Başbuğ çocukların iç dünyalarına inerek bu Pandemi döneminde hem sıkıntılarından kurtarmak hemde yeteneklerini ortaya çıkarmak için tüm çocuklar için Masal Atölyesi için elinden geleni yaptığını ve her çocuk özeldir ve yeteneklidir Yeterki o yeteneği çıkarmak için fırsat tanınması gerektiğini vurguladı . Diğer kuruculardan Erkan Horzum sanat yapmak isteyen ve bu konuda yardım almak isteyen herkesi atölyemize bekliyoruz ve oyuncu olmak isteyenlere de neler yapması gerektiği hakkında ve ajanslar hakkında ücretsiz danışmanlık vereceğini" söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.