Bu Sefer Av İçin Gelmedi

Bu Sefer Av İçin Gelmedi

Denizli ilinin Çivril ilçesinde düşmüş oldukları sulama kanalında sürüklenen 8 yaban domuzundan 7'si,  ünlü avcı Selçuk Poslu tarafından kurtarıldı.

A+A-

Türkiye'de avlamış olduğu dev domuzlar ile bilenen Selçuk Poslu, bu sefer domuzları avlamadı, kurtardı. Olay dün Çivril'in kırsal Yakacık Mahallesi civarlarındaki sulama kanalında gerçekleşti.

7'sini Kurtardı

Sulama kanalına düşen ve sürüklenmeye başlayan 8 yaban domuzunu gören çevre sakinleri, domuz avcısı Selçuk Poslu'dan yardım talep ettiler. Avladığı dev domuzlar ile tanınan Poslu, kanala gelip suda sürüklenmeye başlayan domuzları kurtarma çalışmasına başladı. Selçuk Poslu, kanal kenarında domuzları elleri ile tek tek yakalayarak, güçlükle sudan çıkarmayı başardı. Poslu çıkardığı domuzları doğaya bıraktı. Poslu'nun tüm gayretlerine rağmen 1 domuz ise kanalda boğulmaktan kurtulamadı.

Selçuk Poslu, mahalle halkının kanalda domuzları görünce kendisine haber verdiğini, kendisinin de kanala geldiğini, Milli Parklar Müdürlüğü'ne de haber verdiklerini, mahalle halkının domuzları vurmaması için önlem aldıklarını, av yasağı olduğu için kendilerinin de domuzları kurtarıp, tekrar doğaya bıraktıklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.