Bu Sene 2.si Gerçekleştirildi

Bu Sene 2.si Gerçekleştirildi

Pamukkale Belediyesi, eğitim alanında yapmış olduğu yatırımlar ile beraber, öğrencilerin küçük yaşta bilinçli birer vatandaş olmaları ile alakalı sosyal projelerini sürdürüyor.

A+A-

Saadet Erikoğlu İlkokulu’nda ‘Bilinçli Tüketici İçin Kendi Kantinimi Kendim Denetliyorum’ projesinin ilk eğitimine katılımda bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, küçük zabıtalar ile beraber okul kantinini denetledi. Daha sonra Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce yapılan “Bilinçli Tüketici Kimdir?” konulu bilgilendirme toplantısında değişik görseller ile ve slaytlar ile öğrencilere doğru alışveriş ve bilinçli tüketim ile alakalı bilgi verildi. Toplantıya Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le beraber, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ve diğer yetkililer de katıldı.

KÜÇÜK ZABITALAR KENDİ KANTİNLERİNİ DENETLEDİ

Pamukkale Belediyesince geçen sene de yapılan ‘Bilinçli Tüketici İçin Kendi Kantinimi Kendim Denetliyorum’ projesi, öğrencilerin bilinçli tüketici olmaları ile alakalı bu sene de düzenleniyor. Projenin startını Saadet Erikoğlu İlkokulu’nda vermiş olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halk ile direkt etkileşim kurması ve halk sağlığının korunması noktasında Zabıtanın kendilerinin en önemli birimi olduğunu belirtti. Başkan Gürlesin, zabıta kıyafetleri giymiş olan öğrenciler ile beraber okul kantinindeki gıdaların son kullanma tarihlerine, saklanma şartlarına, kantinin genel hijyenine, sağlık kurallarına uyumuyla alakalı denetim yaptı. Küçük Zabıtalar denetimin ardından kendi kantinleriyle alakalı rapor hazırladılar. Küçük Zabıtalardan Emir İlhan ve Bade Temelci, zabıta kıyafetlerini çok sevdiklerini ifade ederek büyüyünce zabıta olacaklarını söylediler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.