BU TESİS BULDAN’A RENK KATACAK

BU TESİS BULDAN’A RENK KATACAK

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, boşaltılan hayvan barınağının yerine kır düğün salonu yapmaya hazırlanıyor. Çocuk oyun alanı, otopark, yeşil alan ve 5 bin kişilik kır düğün salonundan oluşan yeni sosyal tesis bölgeye renk katacak.

A+A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İmar ve Şehircilik Müdürü Ekrem Uludağ, Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu ile birlikte Yeni Mahalle’de yapılacak sosyal tesis alanını inceledi. Başkan Şevik, Buldan Belediyesi Can Dostlar Kedi ve Köpek Misafirhanesinin hizmete girmesiyle boşalan mevcut barınağın yerine, bölgeye hareket katacak sosyal tesis yapılacağını açıkladı. Başkan Şevik, “Bölge halkımızın da çok memnun kalacağını düşündüğümüz sosyal tesis için çalışmalara başladık. Çocuk oyun alanı, 5 bin kişilik kır düğün salonu ile otopark ve yeşil alandan oluşacak” dedi.

Yeni Mahalle’de Meyele Yolu üzerinde yapılacak olan sosyal tesissin yalnızca Buldan halkına değil, çevre il ve ilçelere de hizmet verebilecek nitelikte olacağını belirten Başkan Şevik, “2020-2021 yıllarında geçirdiğimiz pandemi süreci insanların tercihlerini de değiştirdi. Artık vatandaşlarımız düğün, sünnet, nişan gibi merasimlerini açık veya yarı kapalı alanlarda yapmayı tercih ediyor. Bu nedenle, halkımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak çok amaçlı sosyal tesisleri ilçemize kazandırmayı gayret ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.