Bu Toprakları Anavatan Yapan Onlar

Bu Toprakları Anavatan Yapan Onlar

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında “Bu toprakları anavatan yapan, istiklal mücadelelerini zafere taşıyan ana unsur kadınlarımızın fedakârlığı, mücadele azmi ve memleketine duyduğu sevgidir” dedi.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin, yayımladığı mesajında kadınların aile ve toplum hayatının temel direkleri olduğunu ifade etti. Milletvekili Şahin Tin mesajında şunları söyledi. “Kadınlarımız her dönem toplumun temel değeri ve itici gücü olmuştur. Onların mücadele azmi ve kararlılığının yanı sıra sergiledikleri fedakârlık bizleri geleceğe taşıyan en önemli unsurlardan birisini teşkil etmiştir. Bugün Anadolu’yu Anadolu yapan, bizlere istiklal ruhunu zaferle taçlandıran kadınlarımızdır. Memleketimize, bayrağımıza, devletimize ve toprağımıza ektikleri bereket filizleri her geçen gün büyüyerek bağımsızlığımıza olan sevdamızı güçlü kılmaktadır. Ana gibi yar olmayacağını bilen bir toplum olarak kadınlarımıza karşı üzerimize düşen her vazifeyi yerine getirmenin gayretinde olmak zorundayız.”

 ANADOLU KADINLARIMIZLA GÜÇLÜ

 Şahin Tin; “Kadınlarımızı dış görünüşleriyle yargılayanlar, onları aşağılayanlar ve onlara şiddet uygulayanlar tarih önünde ve insanlık huzurunda hiçbir zaman hesap veremeyecekler. Kadınların meselelerine kulak tıkamak sorunları çözmeyecektir. Onların yaşadıkları sendromları ve sıkıntıları aşmakta tüm insanlığın ortak vazifesidir. Kadınlarımız nasıl ki yaşanan cenklerde cephede savaşan askerlerimize yokluk içinde mühimmat taşıyarak ordularımızı zafere taşıdıysa bugünde yine özgüveni yüksek, cesur kadınlarımızın ekonomiden siyasete her alanda sayılarının artması ülkemizi başarıdan başarıya taşıyacaktır. Anadolu’da müstesna yeri olan kadınlarımızı kimsenin ötekileştirmesine müsaade etmeyeceğiz. Tam aksine bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada onların toplum nezdinde daha da güçlenmesi için her türlü gayreti sergilemeyi sürdüreceğiz” dedi.

 GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN İNŞASI KADINLARIMIZIN ELİNDE

 Kalıcı ve ileri demokrasinin temelini kadınların varlığının mümkün kılacağını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemiz her dönem darbelere mahkûm edildi. En son yaşadığımız 15 Temmuz darbe girişiminde sokaklarda vatanımızı savunanlar arasında yine kadınlarımız vardı. Çözüm üretmeyen sistemlerin karşısında yine her zaman kadınlarımız oldu. Devletin bekasına dönük yürüdüğümüz yolda sağımıza ve solumuza baktığımızda yine gençlerimizin ve kadınlarımızın varlığını görüyoruz. Anayasa değişikliği paketini ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ev ev dolaşarak anlatan ve referandumda milletimizin ‘evet’ oylarını güçlü kılarak milletimizin geleceğine sahip çıkan yine kadınlarımız olacaktır. Bugün kadınlarımız yeni ve güçlü Türkiye’nin inşasını sağlam temeller üzerine kurmak için her türlü gayreti ve mücadeleyi vermektedir” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.