Bu Zoom Sistemi Çivril'de İlk Defa Uygulandı

Bu Zoom Sistemi Çivril'de İlk Defa Uygulandı

Denizli’de Çivril Sağlık Meslek Lisesi Korona virüsü sonrasında başlatılan uzaktan eğitime 2 yöntemle başladı.

A+A-

Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden korona virüs sebebi ile okullar ara tatile girmiş ve uzaktan eğitim başlatılmıştı. Tüm Türkiye’de EBA üzerinden verilen uzaktan eğitime Çivril Sağlık Meslek Lisesi bir ZOOM programını da ilave etti.

ic-1-004.jpg

Öğrenciler ister internet üzerinden isterlerse de TV’dan EBA derslerine katılabiliyorlar. Çivril Sağlık Meslek Lisesinde bunun yanında ZOOM programı ile okul idaresi ve öğretmenler sayesinde canlı sınıflar oluşturulup öğrencilerine ders anlatılıyor.

Özellikle ZOOM Programında katılımın yüzde yüze yakın olduğu ve öğrenciler ile daha iyi bir etkileşim yaşandığı için daha fazla verim alındığı, bunun da öğretmen ve öğrencileri mutlu ettiği öğrenildi.

ic2-017.jpg

ZOOM programı ile sadece öğrencilere ders verilmiyor. Ayrıca program sayesinde Çivril Sağlık Meslek Lisesi Okul idaresi Müdürü Erhan Akgöz tarafından öğretmenler kurulu toplantısının da yapıldığı öğrenildi.

ff0544d8-4243-488b-8447-209e8adfd0dc.jpg

Konu ile alakalı konuşan Müdür Akgöz, emeği geçen okul idaresi ve öğretmenlere ve yardımcı olan velilere teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.