Bu Zor Zamanları El birliği İle Aşacağız

Bu Zor Zamanları El birliği İle Aşacağız

Örnek bir davranış sergilerken, neden şikayet edildiğini anlayamayan Denizli’de ayakkabı tamirciliği yapan bir esnaf anlatıyor.

A+A-

Musa Kuyruk, Denizlili bir esnaf. Yaşadığımız zor günlerde çeşitli sebeplerle işsiz kalan, geçim darlığı yaşayan ve bir çok zorluk çeken vatandaşa kendi alanında, gücü yettiği ölçüde yardım etmeye hazır olduğunu belirten ve bunu sosyal medya hesabında paylaşarak duyuran bir esnaf.

Bu güzel davranışı sergileyen Musa Kuyruk yapmak istediğini ve nedenini şöyle anlatırken, kendisinin şikayet edildiğini ve bunun içinde çok üzüldüğünü belirtti.

Beni Şikayet Etmişler

Kuyruk, ‘’Bizler Türk Milleti olarak geçmişte de bir çok zor dönemlerden geçmişiz. O dönemlere baktığımızda bu yaşanmış zorlukları hep el birliği ile ve birbirimize gücümüz yettiğince destek olarak aşmışız.

İşte bu dönemde aynı. Şimdi birbirimize üzerimize düştüğü kadarıyla destek olma zamanı. Bu zor dönemde ben ne yapabilirim diye düşündüm ve kendi mesleğim olan ayakkabı tamiri ile ilgili bir yardım yapabilirim dedim ve bunu sosyal medya hesabımdan paylaşarak duyurdum.

İşsiz kalan, geçim zorluğu çeken vatandaşlarımıza karınca kadarınca, bu çorbada benimde tuzum bulunsun düşüncesi ile yardım etmeye karar verdim.

musa-kuyruk.png

Biz Türk Milleti olarak yardım sever bir milletiz. Çevremizdeki insanımıza elimizden geldiğince yardım eder, bunu da sevgiyle ve görev bilinci ile yaparız. Böyle desteklerle hep birlikte bu zorluğu da aşacağımıza inancım tamdır.

Yalnız bu düşüncemi hayata geçirirken beni üzen durumlar ortaya çıkıyor. Bu paylaşımım üzerine, şikayet edilmişim. Bunu kim neden yapmış bilmeme ama bu günleri aşmak için kendileri de bir nebze katkıda bulunmak yerine, bu iyiliği baltalamak hoş olmadı diye düşünüyorum. Şikayet üzerine yetkililer gelerek denetleme yaptılar, ama şükürler olsun ki çoğumuzda yardımlaşma duygusu var. Görevlerini yerine getiren yetkililer, memnun olarak buradan ayrıldılar.

Gücümün yettiği ölçüde yardım etmeye devam edeceğim. Bu zor günleri hep birlikte el ele vererek aşacağız.’’ Diyen Musa Kuyruk düşüncelerini ve kırgınlığını böyle dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum