Buldan Anaokulu İçin Gün Sayıyor

Buldan Anaokulu İçin Gün Sayıyor

Buldan'da ilçeye kazandırılan 6 Derslikli Anaokulu’nun temeli atıldı.

A+A-

6 Derslikli Anaokulu’nun temeli atıldı Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve Cumhur İttifakı ilçe temsilcilerinin girişimleriyle ilçeye kazandırılan 6 Derslikli Anaokulu’nun temeli atıldı. Anaokulu, 2023-2024 eğitim- öğretim yılında hizmete girecek.

Okul öncesi eğitimde fırsat ve imkan eşitliği sağlamak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde gerçekleştirilen "Okul Öncesinde Seferberlik” projesi kapsamında Buldan’da yapılacak olan 6 derslikli anaokulunun temeli atıldı. Mülkiyeti Buldan Belediyesi’ne ait Gölbaşı Mahallesi’ndeki 2 bin 700 metrekarelik alanda inşaatına başlandı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile Cumhur İttifakı ilçe temsilcilerinin girişimleriyle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) destekleriyle Buldan’a kazandırılan 6 derslikli anaokulunun 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete girmesi bekleniyor.

Cumhur İttifakı meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen olağan üstü Meclis Toplantısı’nda alınan karar kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilen 2 bin 700 metrekarelik alanda inşaatına başlanan anaokulu için emeği geçenlere teşekkür eden Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Anaokulu hizmete girdiğinde ilçemizin önemli bir eksiği giderilmiş olacak. Buldan’ımıza hayırlı olsun” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.