Buldan Belediye Başkanı Gerekleşen 21.Buldan Festivalini değerlendirdi

Buldan Belediye Başkanı Gerekleşen 21.Buldan Festivalini değerlendirdi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 21. Buldan Dokuma, Kültür ve El Sanatları Festivali'ni değerlendirerek festivalin çok güzel geçtiğini belirterek, “Bu yıl 21.sini düzenlediğimiz festivalimiz inşallah aynı coşku ile yıllarca devam eder” dedi. Başkan

A+A-

Başkan Şevik, festivali değerlendirdi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 21. Buldan Dokuma, Kültür ve El Sanatları Festivali'ni değerlendirerek festivalin çok güzel geçtiğini belirterek, “Bu yıl 21.sini düzenlediğimiz festivalimiz inşallah aynı coşku ile yıllarca devam eder” dedi. Başkan Şevik, yoğun katılımlarından dolayı tüm hemşehrilerini teşekkür etti.

 

Bu yıl 21.si düzenlenen Buldan Dokuma, Kültür ve El Sanatları Festivali’ni değerlendiren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Festivalimizin halkımız tarafından da beğenildiğini umuyorum. İlçemizin geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan dokuma kültürü ile tarihi ve doğal güzelliklerimizi tanıtmak amacıyla 21.kez düzenlediğimiz festivalimizi başarıyla yaptık. Hoşgörü ve kardeşlik çerçevesinde üç gün boyunca çok güzel eğlendik ve festivalimizi yaptık. Sosyal belediyecilik gereği bundan sonra çeşitli etkinlik ve eğlenceler düzenlenmeye devam edeceğiz. Bu festivalimizde bizlere yardımcı olan emniyet personellerimize, belediye ekiplerimize ve emeği geçen herkese, katılım sağlayan Buldan halkına teşekkür ediyorum. İnşallah gelecekte daha güzel festivaller yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

BULDAN BİZİM SEVGİLİMİZ

Festivalin bu coşku ile yıllarca devam etmesi temennisinde bulunan Başkan Şevik, “İnşallah festivalimiz bu coşkuyla yıllarca devam eder. Buldan bizim güzellimiz. Buldan bizim sevgilimiz, Buldan bizim kaderimiz. Yolu açık olsun Buldan’ımızın. Çeyrek asır, yarım asır ve yüzyıllarca bu kültür mirası devam edecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.