BULDAN BELEDİYESİ YENİ PARKLAR YAPACAK

BULDAN BELEDİYESİ YENİ PARKLAR YAPACAK

Başkan Şevik, Buldan’a kazandırılacak olan yeni parkların projesinin hazır olduğunu açıkladı.

A+A-

Gelecek nesillere daha yeşil bir ilçe bırakma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Buldan Belediyesi, yeni park projeleriyle yeşil alanları artırmaya devam ediyor. Başkan Şevik, Buldan’a kazandırılacak olan yeni parkların projesinin hazır olduğunu açıkladı.

 

Buldan Belediyesi ilçe genelinde vatandaşların huzur ve güven içinde dinlenebileceği, ailelerin çocuklarıyla birlikte kaliteli zaman geçirebileceği yeşil alanları artırmaya devam ediyor. Buldan Belediyesi bu kapsamda bir yandan projelendirilen yeni parkların yapımını tamamlarken, bir yandan da ilçede ağaçlandırma, yeşillendirme, çevre düzenlemeleriyle de mevcut parkların ve yeşil alanları revize edip vatandaşın hizmetine sundu.

Başkan Şevik, 2007-2014 ve 2019-2024 başkanlık döneminde irili ufaklık 29 parkın yapımını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunduklarını açıkladı.

8 YENİ PARK DAHA KAZANDIRILACAK İlçenin çehresini değiştirecek çalışmalar yapan Buldan Belediyesi, 8 parkı daha ilçeye kazandırmayı planlıyor. Girne Mahallesi’nde boşaltılan heyelan bölgesine yapılması planlanan yeşil alan ve park projesinin yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi’nde 2 adet, Bademlik Konutları ve Bölmekaya Mahallesi parklarının da projelendirme çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Başkan Şevik, yapımı devam eden Yunus Emre Türkmen Çadır Parkı ve Yenicekent Mahallesinde planlanan iki adet park olmak üzere birlikte Buldan’a 8 yeni park kazandırılacağını açıkladı.

Başkan Şevik, çocuk oyun grupları, fitness aletleri, engelli parkı, survivor oyun grupları ile vatandaşların huzur ve güven içinde dinlenebileceği, ailelerin çocuklarıyla birlikte kaliteli zaman geçirebileceği yeşil alan olarak projelendirilen parkların yanı sıra Yıldırım Bayezid Türkmen Çadır Parkı ile Vakıf Alanı ve Topdamı Parkının revize projesinin hazırlandığını söyledi. Başkan Şevik, “Buldan’ımızı yeşil ve sosyal alanlarıyla çok daha güzel bir noktaya gelebilmesi adına belediye olarak kendimize önemli bir hedef belirledik. Kazandırdığımız parkların yanında bugüne kadar ilçemizin dört bir yanında on binlerce fidan ve bitkiyi toprakla buluşturduk” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.