Buldan Belediyesinden çiftçileri mutlu eden destek

Buldan Belediyesinden çiftçileri mutlu eden destek

Buldan Belediyesi tarafından kırsal Bozalan, Yayla ve Çamköy mahallelerinde kurulumu tamamlanan elektronik kantarlar hizmete başladı.

A+A-

Kantarların tüm çiftçilere ve bölge halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Şevik, Yeniçam ve Kaşıkçı mahallelerinde de kantar kurulum çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Buldan Belediyesinin, çiftçilerin talebi üzerine Bozalan, Yayla ve Çamköy Mahallelerinde kurulumunu tamamladığı elektronik kantarlar faaliyete geçti. Belediye Başkanı Mustafa Şevik, üreticilerin kendisine ilettiği kantar talebine kayıtsız kalmadıklarını belirterek, “Geçimini çiftçilik yaparak sağlayan üreticilerimizin işini kolaylaştırmak için bugün üç mahallemizde kantar kurulumunu tamamladık. Kantarlarımız hizmet vermeye başladı. Yeniçam ve Kaşıkçı mahallelerimizde de kurulum çalışmaları devam eden kantarlarımız üreticiye ücretsiz olarak hizmet verecek. Merkez mahallelerimizle birlikte 45 mahallemize tüm ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor” dedi.

ÇİFTÇİLERDEN BAŞKAN ŞEVİK’E TEŞEKKÜR

Üreticiler, “Hasat döneminde en önemli ihtiyaçlarımızdan biri tartı sorunu idi. Bu gün mahallelerimizde kurulumu tamamlanan kantar ile tartı sorunumuz çözüme kavuşmuş oldu. Bu sayede ürünlerimizin pazarlama ve satış süreci de kolaylaşmış oldu. Taleplerimize kulak veren Belediye Başkanımız Mustafa Şevik ve ekibine teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.