BULDAN BELEDİYESİ’NİN 2024 MALİ YILI BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

BULDAN BELEDİYESİ’NİN 2024 MALİ YILI BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Buldan Belediyesi’nin 2024 Mali Yılı Bütçe ve Performans Programı, Belediye Meclis ekim ayı 2.toplantısında görüşülerek oylandı.

A+A-

Yapılan oylama sonunda, 120 milyon TL olarak belirlenen 2024 mali yılı gelir-gider bütçesi oy birliği meclisten geçti.

Buldan Belediyesi Meclisi’nin ekim ayı 2.toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, Buldan Belediyesi’nin 2024 Mali Yılı Bükçe ve Performans Programı’nın oylandı. Plan Bütçe Komisyon raporunun okunarak yapılan oylama sonunda 120 milyon TL olarak belirlenen 2024 mali yılı gelir-gider bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

“ 45 EMEKLİ PERSONELİN 35’İNİN İKRAMİYESİNİ ÖDEDİK”

Son 5 yıl içerisinde Buldan Belediyesi’nde memur ve kadrolu işçi olarak çalışan 45 personelinin emekliye ayrıldığını hatırlatan Başkan Şevik, meclis üyelerine belediye yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Şevik,“Emekli olan 45 personelimizden 35’inin emekli ikramiyesini ödedik. 10 personelimizin 5’ini de bu ay içerisinde ödeyeceğiz. Kalan 5 emekli personelimiz ile anlaşamadığımız için mahkemeye gittiler. Onların ikramiyelerini o nedenle ödeyemiyoruz. Ayrıca hiçbir personelimizin maaş alacağı yoktur. Kamuoyunda işçi maaşları ve emekli personelin ikramiye alacağıyla ilgili söylentiler tamamen asılsızdır” diyerek meclisi bilgilendirdi.

“GAZZE’DE YAŞANAN İNSANLIK DRAMINA KAYITSIZ KALAMAYIZ”

Başkan Şevik, İsrail'in abluka altına aldığı Gazze'de yaşanan insanlık dramına Buldan Belediyesi olarak kayıtsız kalamayacaklarını vurgulayarak, “Gazze’de yaşanan ve şiddeti her geçen gün artarak devam eden uluslararası hukuka, insan onuruna, vicdana ve tüm etik değerlere aykırı yapılan masum sivillere, bebeklere ve çocuklara yönelik yaşanan tüm şiddet olaylarını esefle kınıyoruz. Yaşanan bu zulme kayıtsız kalmamız mümkün değil. O nedenle Cumhuriyetimizin İlanının 100.yılını kutlayacağımız 29 Ekim’de düzenleyeceğimiz konser programını iptal ettik. 29 Ekim’de Cumhuriyet Bayramı resmi kutlama programı ile Alparslan Türkeş Parkı, Buldan Belediyesi Can Dostlar Kedi ve Sokak Misafirhanesi ile Dr. Behçet Uz Konuk Evi’nin açılışı gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.