Buldan Festivalleri İptal Edildi

Buldan Festivalleri İptal Edildi

Başkan Şevik, Buldan'da yapılacak festivaller iptal edildi

A+A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşinde şehit düşen Buldanlı Uzman Çavuş Kemal Özak için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Şevik, "Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Kemal Özek ile aynı operasyonda şehit düşen Piyade Teğmen Fatih Altınbaş’a Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralanan 5 kahraman askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Buldan’a düşen şehit ateşi nedeniyle festivallerin iptal edildiğini belirten Başkan Şevik,“Acımız büyük. O nedenle 11-12-13 Ağustos tarihlerinde düzenleyecek olduğumuz Buldan Dokuma Kültür ve El sanatları Festivali’ni, 18-19-20 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceğimiz Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm Festivali ile 4 Eylül Buldan’ın kurtuluş Günü dolayısıyla gerçekleştireceğimiz “Kurtuluş Günü Konseri”ni iptal ettik. Festivallerle ilgili ileri tarihlerde yeniden karar alabiliriz” açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.