Buldan Kitap Günleri’nin 2.si düzenlendi

Buldan Kitap Günleri’nin 2.si düzenlendi

Buldan Belediye tarafından düzenlenen “Kitap Tanıtım ve İmza Günleri’nin 2.si düzenlendi. Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in katılımıyla Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de gerçekleştirilen etkinlikte Psikolojik Danışman Yazar Esat Şişman kitapların

A+A-

Buldan Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de 2.si düzenlenen “Kitap Tanıtım ve İmza Günü” etkinliğinde Psikolojik Danışman Yazar Esat Şişman, Buldanlı gençlerle bir araya geldi. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve çok sayıda okurun katıldığı etkinlik, Denizlili yazar Esat Şişman’ın öğrencilerle gerçekleştirdiği “Kitap Okumanın Başarıya Katkısı” ve Türk Büyükleri kitaplarının tanıtımıyla ilgili söyleşiyle başladı.

Etkinlikte gençlerle tek tek ilgilenen Başkan Şevik, “Bugün burada kitap tanıtım ve imza günü etkinliğimizin 2.sini gerçekleştiriyoruz. Yazarlarımızı ve kitaplarını sizlerle buluşturuyoruz. Sizler bizden talep edin, biz de yapalım. Siz gençler bizim için önemlisiniz, sizleri ve taleplerinizi önemsiyoruz. Burada söyleşi ve imza günü düzenleyen yazarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Söyleşisine, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe gibi bir mekanı gençlerin hizmetine açan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i teşekkür ederek başlayan Yazar Esat Şişman, kendisinin aslında psikolog olduğunu ancak Türk gençlerinde milli şuuru oluşturmak, milli kimlik oluşturmak ve bunu sağlamlaştırmak amacıyla tarih kitapları yazdığını vurguladı. Esat Şişman, “Ben aslında psikologum. Giresun Devlet Hastanesinde çalıştım. Daha sonra rehber öğretmeni oldum. Bana soruyorlar ‘Neden kendi alanında yazmıyorsun?’ diye. Tarih yazmamın nedeni, Türk gençlerinde milli şuuru oluşturmak, milli kimliği oluşturmak ve bunu sağlamlaştırmak. Ve Belediye Başkanımız gibi eğitime önem veren yöneticiler sayesinde de sizlerle buluşup, anlatma fırsatı buluyoruz. Ben kendisine, hem böyle güzel bir mekanı siz gençlerin hizmetine açtığı hem de burada Metehan’ı, Kürşad’ı sizlere anlatma fırsatı verdiği için ben Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Yazar Esat Şişman, “ “Kurt Hüseyin”, “Kürşad”, “Gökbörü Bizi Çağırıyor”, “Metehan”, “Mustafa İle Kemal” ve “Başarılı Çocuk Yetiştirme” adlı kitaplarını okurları için imzaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.