Buldan’da Korkunç Kaza

Buldan’da Korkunç Kaza

Denizli ilinin Buldan İlçesi'nde meydana gelmiş olan feci kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

A+A-

Denizli ilinin Buldan ilçesinde otomobil ile kamyonet kafa kafaya birbirine girdi. Kaza sonucunda 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.


 

Kaza, Güney-Buldan yolu üstündeki Bozolan Mahallesi civarlarında  gerçekleşti. Seyir halinde olan 64 NB 956 plakalı otomobil ile kamyonet kafa kafaya birbirine girdi. Çarpışmanın da etkisi ile kamyonet yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kaza sonucunda İsmail Saman isimli vatandaş feci şekilde can verdi.

İtfaiye Yaralıları Sıkıştıkları Yerden Çıkardı

Kazaya ilk müdahale diğer sürücüler tarafından yapıldı. Araçta sıkışanlar olduğu için hemen sağlık ekiplerine ve itfaiye birimlerine haber edildi. Haberin alınması ile acil bir şekilde olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri hemen araçlara müdahale ettiler. İtfaiye ekipleri hurdaya dönmüş olan araçlardan yaralıları çıkardılar ve sağlık ekiplerine ulaştırdılar. Olay yerinde yapılan incelemede İsmail Saman adındaki vatandaşın yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Diğer iki yaralı ise acil bir şekilde ambulans ile hastaneye sevk edildi. İsmail Saman’ın cansız bedeni ise adli tıp morguna gönderildi. Hurdaya dönen araçlar ise kazanın ne kadar şiddetli olduğunu gösteriyordu.

Korkunç kazanın ardından yol bir süre trafiğe kapatıldı. Polis ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı da gelen bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.