Buldan'da Protokol ve Vatandaş Bayramlaştı

Buldan'da Protokol ve Vatandaş Bayramlaştı

Buldan Kaymakamı Murat Sarı ve Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  Kurban Bayramının 2. gününde Talat Tarakçı Parkı’nda vatandaş ve protokolle bayramlaştı.

A+A-

Buldan Kaymakamı Murat Sarı ve Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  Kurban Bayramının 2. gününde Talat Tarakçı Parkı’nda düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde ilçe protokolü ile birlikte vatandaşlarla bayramlaştılar, nice güzel bayramlarda bir arada olabilmeyi temenni ettiler.

Kurban Bayramı dolayısıyla Talat Tarakçı Parkı’nda düzenlenen resmi bayramlaşma törenine Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Emniyet Müdür Vekili İmdat Bayram, İlçe Jandarma Komutanı Bekir Cinkara, İlçe kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti  ve sivil toplum  kuruluşlarının ilçe temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

Bayramlaşma töreninde konuşan Kaymakam Murat Sarı, tüm vatandaşların bayramını tebrik ederek, nice güzel bayramlara sağlık, sıhhat, afiyet, huzur içinde birlik ve beraberlik duygularıyla girebilmeyi temenni  etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ise, Müslümanların idrak ettiği Ramazan ve Kurban bayramlarının  kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vesile, sosyal hayatımızda, cemiyetimizde bizi birbirimize yakınlaştıran önemli günler olduğunu vurgulayarak, “Tabi Kurban Bayramı’nın  ayrı özelliği ayrı hususiyeti var, Dolayısıyla necip Türk milletini her zaman bu topraklarda yaşayabilmek için şu an yaşadığımız huzuru,sevgi ve barış ortamını yaşayabilmemiz için devletimiz ve askerimiz her zaman  bu topraklar için, kurban olmuş, şehit olmuşlardır. Öncelikle ben bu toprakların bizlere miras bırakılmasında şehit olan, gazi olan başta Gazi Mustafa Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine ise saygı ve minnetle selamlıyorum. Tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını kutlar, ilçemize, ilimize, ülkemize,  İslam alemine ve dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.